«Τα Minions είναι όλα αρσενικά γιατί είναι χαζά», λέει ο δημιουργός τους!

8 Αυγούστου, 2015 2:15 ΠΜ
More videos

Δεν είναι θηλυκά γιατί είναι χαζά, εξηγεί ο γάλλος σκηνοθέτης Πιερ Κοφέν για τα Minions του.  «Βλέποντας με πόσο βλακώδη τρόπο φέρονται πολλές φορές, δεν θα μπορούσα να τα φανταστώ ως κορίτσια», δηλώνει στην ιστοσελίδα TheWrap.

minions3

Μαζί με τον Καιλ Μπάλντα σκηνοθετεί τη νέα ταινία, που θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου του 2015 στις ελληνικές αίθουσες, με τα minions Κέβιν, Στιούαρτ και Μπομπ, να αντιμετωπίζουν μια μεγάλη πρόκληση, κάπου ανάμεσα στη διάσωση του είδους τους και στην εκμηδένιση.

minions4

Ξεκινούν ένα συναρπαστικό ταξίδι, το οποίο τελικά τους οδηγεί στην επόμενη πιθανή αρχηγό τους, τη Σκάρλετ Όβερκιλ, που υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ Σάντρα Μπούλοκ, και είναι η πρώτη θηλυκή κακή ηρωίδα.  Το ταξίδι ξεκινά από την παγωμένη Ανταρκτική συνεχίζεται στη Νέα Υόρκη του 1960 για να καταλήξει στο Λονδίνο.

Το αρχαιοελληνικό στοιχείο ενυπάρχει στην ταινία. Σύμφωνα με το σκηνοθέτη, το όνομα Κέβιν προέρχεται από αρχαιοελληνική λέξη που σημαίνει αρχηγός, ενώ το Στιούαρτ έχει λατινικές ρίζες (Stuartalumni).


Ακούγονται, μεταξύ άλλων, στα «Minions» οι Σάντρα Μπούλοκ και Μάικλ Κίτον. Το club, δε, των «κακών» του Χόλιγουντ φαίνεται να διευρύνεται και να συμπεριλαμβάνει στη «λίστα» του μικρόσωμα άτομα σε σχήμα χαπιού.

H πρεμιέρα της ταινίας έλαβε χώρα στο Λονδίνο στις 11 Ιουνίου, ενώ κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις 10 Ιουλίου. Μπορεί να ήταν πολυαναμενόμενη, απέσπασε όμως ανάμεικτες κριτικές.

Το «Εγώ, ο Απαισιότατος 2» (2013), συνέχεια της ταινίας κινουμένων σχεδίων του 2010 «Εγώ, ο Απαισιότατος», φάνηκε να «έριξε» την ιδέα για μια καθαρόαιμη ταινία Minions.

minions2

Τα «Minions» βρίσκονται στο δρόμο για την απόκτηση 100 εκατομμυρίων δολαρίων, με τους χαρακτήρες να ντύνονται κάποιες φορές ως γυναίκες. Στην ανδροκρατούμενη ταινία δεν είναι λίγοι οι φαν που έχουν προβληματιστεί για την ανισορροπία ανάμεσα στα δύο φύλα.

Ο Κοφέν ισχυρίζεται πως τα πλάσματα αυτά δεν μπορούν να αναπαραχθούν ή να διαιρεθούν. Υπάρχουν, όμως, δύο θεωρίες που εξηγούν την ύπαρξή τους. Η μια θέλει κανονικούς ανθρώπους να μετατρέπονται σε Minions μέσω μιας μηχανής, και η άλλη θέλει τα μικρόσωμα πλάσματα να κλωνοποιούνται από ένα σκέλος του DNA.

Πηγή: TheWrap (via)

Ακολουθήστε μας στο facebook: