Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤα «μαζεύει» τώρα ο Νταλάρας: «Τη σέβоμαι τη δоυλειά σας και πоτέ...

Τα «μαζεύει» τώρα ο Νταλάρας: «Τη σέβоμαι τη δоυλειά σας και πоτέ δεν θα στρεφόμоuν κατά ανθρώπων που δоuλεύουν»

Νέα συνάντηση με δημοσιογράφους είχε ο Γιώργος Νταλάρας αμέσως μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό προκειμένου να εξασφαλίσουν μία δήλωσή του, σχετικά με τα όσα είπε για τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους.

Κι εσείς μπορείτε να συνδικαλιστείτε κάπως, να πάρετε βαρέα κι ανθυγιεινά

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο Γιώργος Νταλάρας δήλωσε: «Δεν έχω κάτι να πω. Κι εσείς μπορείτε να συνδικαλιστείτε κάπως, να πάρετε βαρέα κι ανθυγιεινά, γιατί αυτό που κάνετε πραγματικά είναι δύσκολο».

Όταν ρωτήθηκε για τα όσα δήλωσε για τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα, απάντησε:

«Δεν έχω να πω τίποτα απολύτως, να είστε όλοι καλά. Τώρα ανοίγετε εσείς την κουβέντα, ενώ σας είπα όχι, εσείς συνεχίζετε. Αυτό σημαίνει ή ότι δεν καταλαβαίνετε ή ότι κάτι άλλο θέλετε. Όλοι να καταλαβαίνουμε τι λέμε αλλιώς θα πάμε στο συμφέρον. Το συμφέρον δεν είναι καλό πράγμα, να το ξέρετε. Η τηλεόραση έκανε 37% και έχει πέσει στο 17%, δεν γίνεται. Πρέπει να το πάρετε είδηση, όλοι πρέπει να καλυτερεύσουμε. Κι ας πειράζονται οι ιδιοκτήτες σας και οι άλλοι».

Πάντως, ο δημοφιλής τραγουδιστής επιχείρησε να «μαζέψει» κάπτως τις προηγούμενες προσβλητικές δηλώσεις του εναντίον δημοσιογράφων:

«Τη σέβομαι τη δουλειά σας και ποτέ δεν θα στρεφόμουν κατά ανθρώπων που δουλεύουν. Εγώ δουλεύω από 7 χρόνων παιδί κι ακόμη και τώρα, δεν έχω σταματήσει. Είναι άλλη η σκέψη μου και άλλος ο τρόπος της επαφής μου με τα πράγματα. Ο Γιώργος Νταλάρας δεν κλείνει τα αυτιά του σε κανέναν και τίποτα, κλείνει την πόρτα της ψυχής του στους συκοφάντες, τους ψεύτες και τους απατεώνες».

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους:Τα πιο σημαντικά