Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
διεθνήΤα λιοντάρια της Αρμενίας σκορπίζουν θάνατο σε Αζέρους και ισλαμιστές τις τελευταίες...

Τα λιοντάρια της Αρμενίας σκορπίζουν θάνατο σε Αζέρους και ισλαμιστές τις τελευταίες ώρες

Το ρωσικό υπερόπλο ηλεκτρονικού πολέμου που εστάλη στην Αρμενία φαίνεται ότι ανέτρεψε τις ισορροπίες.

Μία μεγάλη ανατροπή συντελείται τις τελευταίες ώρες στο μέτωπο του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Ο στρατός της Αρμενίας έχει περάσει στην αντεπίθεση και κυριολεκτικά εξοντώνει τις δυνάμεις των Αζέρων και των ισλαμιστών τρομοκρατών που πολεμούν στο πλευρό τους σταλμένη από την Τουρκία.

Σύμφωνα με αναλυτές, η αντεπίθεση αυτή οφείλεται στο ότι το Αζερμπαϊτζάν ξέμεινε από μη επανδρωμένα αεροσκάφη! Αυτό το ύπουλο όπλο που προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στις γραμμές των Αρμενίων. Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο τουρκικός και ο αζέρικος στρατός Χαρακτηρίζονται από δειλία. Γι’ αυτό και βασίζονται σε μισθοφόρους τρομοκράτες και στο πλέον ύπουλο όπλο. Τα Drones.

5a8a02e1 19e1 4aad abf4 8158b6e8fff4

Τα πανίσχυρα Krasukha στέλνει ο Πούτιν στην Αρμενία – αντίδοτο για τα τουρκικά drones

Η κατάσταση φαίνεται ότι ανατράπηκε με την έλευση του ρωσικού υπερόπλου ηλεκτρονικού πολέμου, που σύμφωνα με πληροφορίες που κατέστρεψε τα σμήνη των μη επανδρωμένων αεροσκαφών που είχε το Αζερμπαϊτζάν και είχαν προκαλέσει τεράστιες καταστροφές στον αρμενικό στρατό. Τώρα, χωρίς την κάλυψη από αέρος, Αζέροι και ισλαμιστές βρίσκονται στο έλεος των αρμενίων που στο πεδίο της μάχης είναι πραγματικά λιοντάρια.

Αναμένεται να δούμε εάν η Τουρκία έχει την διαθεσιμότητα για να στείλει κι άλλα μη επανδρωμένα στο Αζερμπαϊτζάν και πότε θα γίνει αυτό. Το μποϋκοτάζ του Καναδά το οποίο μέσω της θυγατρικής του στην Αυστρία προμήθευε τους κινητήρες Rotax που κινούσαν τα τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, φαίνεται πως έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην όλη εξέλιξη.Τα πιο σημαντικά