Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΤα λαμπερά γενέθλıα της Μαρίας Μπεκατώρου: Το πάρτı στο κέντρο της Αθήνας,...

Τα λαμπερά γενέθλıα της Μαρίας Μπεκατώρου: Το πάρτı στο κέντρο της Αθήνας, οι εκλεκτοi καλεσμένοı και το φιλί του σuζύγου της

Ξεχωριστή ήταν η Κυριακή 11 Φεβρουαρίου για τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα λαμπερό πάρτι.

Η παρουσιάστρια, που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με την παρουσίαση του “Τhe Chase” στο Mega, γιόρτασε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Δίπλα της σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά είχε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος, η κουμπάρα της Υβόννη Μπόσνιακ, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Βασίλης Καλίδης, ο Άρης Καβατζίκης, ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Νίκος Γεωργιάδης, η Κατερίνα Παπαμερή και η Χριστίνα Πολίτη είναι μερικά μόνο από τα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στο πάρτι γενεθλίων της Μαρίας Μπεκατώρου στο κέντρο της Αθήνας.

Τα λαμπερά γενέθλια της Μαρίας Μπεκατώρου: Το πάρτι στο κέντρο της Αθήνας, οι εκλεκτοί καλεσμένοι και το φιλί του συζύγου της [Εικόνες - Βίντεο]Κατερίνα ΓκακάκηΝίκος Γεωργιάδης

ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ
Μάλιστα, όταν η παρουσιάστρια έσβησε τα κεράκια της τούρτας, ο σύζυγός της της χάρισε ένα τρυφερό φιλί.

Η βραδιά όμως είχε και συνέχεια για την παρουσιάστρια και τους φίλους της, αφού συνέχισαν τη διασκέδασή του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα.

Όσο για το πόσο χρονών έγινε η παρουσιάστρια; Είναι γεννημένη το 1974, άρα έγινε 50 χρονών και έσβησε τα κεράκια μιας εντυπωσιακής τούρτας.

 Τα πιο σημαντικά