Τα καινούργια κρεβάτια των μαιευτηρίων φέρνουν την επανάσταση στον χώρο των νοσοκομείων.

24 Δεκεμβρίου, 2015 6:43 ΜΜ
More videos

Ένα Ολλανδικό νοσοκομείο φέρνει την επανάσταση στον χώρο των μαιευτηρίων και συγκεκριμένα στην φροντίδα της μητέρας και των παιδιών, με τα μοναδικά clip-on παιδικά κρεβάτια. Στην ιστοσελίδα του μαιευτηρίου “Gelderse Vallei” έχει αναρτηθεί ένα κείμενο, που εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια, ότι αν μια μητέρα χρειαστεί να μείνει περισσότερο καιρό στο νοσοκομείο θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια η μητέρα και το παιδί να μείνουν μαζί και να μην χωριστούν. Αυτές, λοιπόν, οι ειδικές κούνιες κάνουν την διαμονή πολύ πιο άνετη.

“Έτσι, η μητέρα και το παιδί μπορούν να είναι μαζί και να αγγίζουν ο ένας τον άλλον, χωρίς την παρέμβαση της νοσοκόμας. Ο θηλασμός είναι πιο εύκολος, γιατί η μητέρα και το παιδί είναι σε κοντινή απόσταση. Ειδικά μετά από καισαρική τομή, αν η μητέρα δεν μπορεί να κινηθεί για κάποιες μέρες, η κούνια αυτή έχει πολλά πλεονεκτήματα.”, εξηγεί το νοσοκομείο στην ιστοσελίδα του.

Ένα Ολλανδικό νοσοκομείο φέρνει την επανάσταση στον χώρο των μαιευτηρίων, εισάγοντας τις clip-on κούνιες.

maternity-hospital-attached-bed-baby-bassinet-4

Η κλινική “Gelderse Vallei” υποστηρίζει, ότι κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει την μητέρα και το παιδί ενωμένους.

maternity-hospital-attached-bed-baby-bassinet-2

“Η μητέρα και το παιδί είναι αρκετά κοντά, ώστε να μπορούν να αγγίζουν ο ένας τον άλλον, χωρίς την παρέμβαση κάποιας νοσοκόμας…Ο θηλασμός είναι ευκολότερος, γιατί το μωρό είναι σε κοντινή απόσταση.”

maternity-hospital-attached-bed-baby-bassinet-3

Ακολουθήστε μας στο facebook: