Τα ελληνικά ξενοδοχεία συμμετέχουν στην νέα καμπάνια «Γκέι Σεπτέμβριος στην Ελλάδα»

6 Αυγούστου, 20176:56 ΠΜ
More videos

Στον τουρισμό δεν υπάρχουν στεγανά, ούτε σε χώρα προέλευσης ταξιδιωτών, ούτε σε οικονομική δυνατότητα να ξοδέψουν, ούτε, πλέον, και στις σεξουαλικές προτιμήσεις.

Η Ελλάδα αποτελεί ολοένα και περισσότερο έναν ελκυστικό προορισμό για τη διεθνή κοινότητα των Gay και μέσω του Travel by Interest / a Destsetters Project πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια “Gay September in Greece”  με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων προορισμών για Gay διακοπές το μήνα Σεπτέμβριο.

Το Travel by Interest ενισχύει τα Ελληνικά Ξενοδοχεία για το μήνα Σεπτέμβριο, στοχεύοντας το International Gay Ταξιδιωτικό Κοινό.

travelbyinterest

Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια “Gay September in Greece” του Travel by Interest | a Destsetters Project, με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων προορισμών για Gay Διακοπές το μήνα Σεπτέμβριο.

Αποτελώντας ένα από τα δυναμικότερα κοινά, η Gay Ταξιδιωτική αγορά ψάχνει ολοένα και περισσότερο για ποιοτικές διακοπές, με το μήνα Σεπτέμβριο να φαίνεται ο ιδανικότερος για ‘καλοκαιρινές διακοπές’.

Με την Ελλάδα να βρίσκεται πλέον ανάμεσα στους δυναμικότερους καλοκαιρινούς προορισμούς για Gay ταξιδιώτες, το Travel by Interest ξεκινάει τη νέα καμπάνια Gay September in Greece, με σκοπό να ενισχύσει την τουριστική περίοδο του Σεπτεμβρίου, που ούτως ή άλλως δείχνει ήδη θετικά δείγματα.

Μεταξύ των ενεργειών, η καμπάνια θα συμπεριλαμβάνει άρθρα σε δημοφιλή Gay Media της Αγγλίας, Social Re-marketing Καμπάνιες σε gay ταξιδιωτικά κοινά που χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα για διακοπές τον τελευταίο χρόνο (πάνω από 1.000.000 ταξιδιώτες), καθώς και εντυπωσιακές Newsletter Campaigns.

[dimokratiki] [n247]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News