Τα είπε όλα με μία ανάρτηση: Η Έλενα Ακρίτα αποστομώνει όσους μιλάνε για τον Παπακαλιάτη και το Maestro

12 Νοεμβρίου, 20226:32 ΜΜ

Σημαντική διάκριση έλαβε το «Maestrο» του MEGA, καθώς γίνεται η πρώτη ελληνική σειρά που μπαίνει στο Netflix.

Συγκεκριμένα, η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Κάποιοι υποδέχτηκαν τα νέα με ενθουσιασμό μιας και θα είναι η πρώτη εξολοκλήρου ελληνική σειρά που θα φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα. Από την άλλη πλευρά δεν έλειψαν και εκείνοι που προσπαθούν να μειώσουν την επιτυχία με γκρίνιες.

Η σεναριογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα σχολίασε τις «γκρίνιες» που ακούγονται στα social media και έδωσε συγχαρητήρια στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

«Αντί να πείτε βρε, ένα μπράβο στον Παπακαλιάτη που η σειρά του είναι η πρώτη ελληνική που θα προβληθεί στο Netflix, μερικοί αρχίσατε τη γκρίνια πάλι. Γιατί αυτός κι όχι εκείνος, γιατί αυτό το σίριαλ κι όχι το άλλο, έλεος λίγο, αυτό γούσταραν, αυτό πλήρωσαν, αυτό θα προβάλουν.

Συγχαρητήρια Χριστοφορε, μέσα απ’ την καρδιά μου», ανέφερε συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα για το Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News