Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤα είπε έξω από τα δόντια: Πήρε θέση ο Γιάννης Αϊβάζης για...

Τα είπε έξω από τα δόντια: Πήρε θέση ο Γιάννης Αϊβάζης για τον Απόστολο Λύτρα

Γιάννης Αϊβάζης για Απόστολο Λύτρα: «Αχ Παναγία μου! Όποιος σηκώνει το χέρι του, κόψιμο»

“Μεταφορικά και κυριολεκτικά, κόψιμο! Όποιος και να είναι” υπογραμμίζει, μεταξύ πολλών άλλων, ο Γιάννης Αϊβάζης στις νέες του δηλώσεις.

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τόσο την έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας όσο και το ενδεχόμενο να εμπλακεί στον πολιτικό στίβο προσεχώς η σύζυγος του, Μαρία Κορινθίου.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις του ζητήθηκε σχόλιο για την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λύτρα, ο Γιάννης Αϊβάζης επισήμανε χαρακτηριστικά «αχ Παναγία μου! Θεωρώ ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από την κακοποίηση. Θα πρέπει να ασχοληθούμε πολύ περισσότερο με τα θύματα παρά με τους θύτες και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει, είναι σίγουρο. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις».
«Δεν πρέπει να υπάρχουν εξαιρέσεις. Θα είμαστε καταδικασμένοι αν υπάρχουν εξαιρέσεις. Νομίζω ότι όποιος σηκώνει το χέρι του, κόψιμο! Δηλαδή μεταφορικά και κυριολεκτικά, κόψιμο! Όποιος και να είναι. Οποιοσδήποτε τώρα τολμήσει να πει μια γνώμη, είτε καλή είτε ξεκινάει ένα άλλο κύμα ανθρωποφαγίας. Μην καπηλευόμαστε τον πόνο του άλλου, είναι κακό αυτό το πράγμα σε γενικές γραμμές».

«Επειδή είμαι ήδη στην αυτοδιοίκηση, εκλεγμένος στη Νέα Φιλαδέλφεια, μακριά από εμάς η πολιτική! Είμαστε άλλης πάστας άνθρωποι, ρε παιδί μου. Το στομάχι και τα νεύρα μας δεν είναι τόσο καλά εκπαιδευμένα. Η πολιτική είναι ένα άλλο κομμάτι» πρόσθεσε ακόμα ο Γιάννης Αϊβάζης σχετικά με μια ενδεχόμενη μελλοντική προσπάθεια της συζύγου του, Μαρίας Κορινθίου στα χωράφια της πολιτικής.

Τα πιο σημαντικά