Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤα εiπε έξω από τα δόντıα: H Ελένη Ψυχούλη μίλnσε για τα...

Τα εiπε έξω από τα δόντıα: H Ελένη Ψυχούλη μίλnσε για τα ομόφuλα ζεuγάρια και τα εiπε όπως κανείς άλλος

“Πιστεύουν ότι γκέι γονείς βγάζουν γκέι παιδιά – Είναι να πuροβολεiσαι” είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ψυχούλη

«Tα παιδιά μας είναι στρέιτ, ενώ μεγάλωσαν μέσα σε ένα γκέι κύκλωμα. Ξέρουμε όλα τα παιδιά της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας, κανένα δεν είναι γκέι»

Η Ελένη Ψυχούλη και η Μανίνα Ζουμπουλάκη, με αφορμή το κοινό podcast που έχουν, αναφέρθηκαν στη ζωή μετά τα 40, τη μητρότητα και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια σήμερα το πρωί καθώς ήταν καλεσμένες στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ.

Aρχικά δήλωσε η Ελένη Ψυχούλη: «Από μία ηλικία και μετά οι γυναίκες είναι σαν να μην υπάρχουμε. Λες και οι γυναίκες, όταν κλείσει το κεφάλαιο “παιδιά” και αυτά φεύγουν από το σπίτι, τελειώνουν και οι ίδιες. Εγώ, όταν έφυγε ο γιος μου, ένιωσα μία απελευθέρωση, σαν να κέρδισα πίσω τις 24 ώρες της ημέρας μου».

«Εγώ ποτέ δεν έβαλα σε αυτά που έχω καταφέρει το ότι έκανα παιδί. Κατάφερα επαγγελματικά, κατάφερα προσωπικά αλλά το ότι έκανα παιδί; Και οι γάτες κάνουν παιδιά, σιγά το επίτευγμα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Από τη δική μας γενιά το μοναδικό ζευγάρι που δεν χώρισε είναι αυτό που δεν έκανε παιδιά», σχολίασε η Ελένη Ψυχούλη.

Με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια τόνισε: «Και εγώ και η Μανίνα μεγαλώσαμε τα παιδιά μας σε ένα εντελώς γκέι περιβάλλον. Ο Αποστόλης Μητρόπουλος κρατούσε το δικό μου και φορούσε φούστα. Αυτά τα παιδιά, που είναι 28 και 29 χρονών άντρες πλέον, γελάνε, αυτή η γενιά δεν έχει κανένα θέμα με αυτά, δεν τα συζητάει, δεν τους ενδιαφέρει καθόλου»

«Πολλοί πιστεύουν ότι οι γκέι γονείς βγάζουν γκέι παιδιά, που αυτό είναι να πυροβολείσαι. Τα παιδιά μας είναι στρέιτ, ενώ μεγάλωσαν μέσα σε ένα γκέι κύκλωμα. Ξέρουμε όλα τα παιδιά της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας, κανένα δεν είναι γκέι», υπογράμμισε η Ελένη Ψυχούλη.

«Οι φίλοι μας που είναι γκέι είχαν μπαμπάδες που πουλούσαν σουγιάδες στην Ομόνοια και τους έδερναν με το ζωνάρι. Δεν έχει με το τι είναι ο γονιός για το τι θα γίνει το παιδί» είπε με τη σειρά της η Μανίνα Ζουμπουλάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:
Τα πιο σημαντικά