Τα είπε «έξω απ’τα δόντια» ο Κανάκης: «Απίστευτο θράσος το τι χυδαία βγαίνουν και λένε»

11 Μαρτίου, 20234:56 ΠΜ
More videos

Με το Ράδιο Αρβύλα ήρθε εκτάκτως ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την τηλεοπτική του παρέα το βράδυ της Παρασκευής, αντί του νέου επεισοδίου του Βινυλίου, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ο ίδιος τα είπε «έξω απ’τα δόντια», κάνοντας λόγο για απίστευτο θράσος!

Ο παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει, εκ νέου, την οργή και την αγανάκτηση για τα απόνερα που αφήνει η εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία.

Ειδικότερα, ο Αντώνης Κανάκης τόνισε χαρακτηριστικά πως «στην Γερμανία επειδή υπάρχει αξιοκρατία, δεν υπάρχει δηλαδή μόνο ιεραρχία και επετηρίδα, ένας νέος άνθρωπος αν έχει το περιεχόμενο, αν έχει τα προσόντα και αν έχει τις ικανότητες πάτα αμείβεται.

Όχι οικονομικά, θέλω να πω πως αναγνωρίζεται. Στην Ελλάδα θα πρέπει να περιμένει, να περάσει από όλα τα κανάλια κομματοσκυλίασης για να οδηγηθεί εκεί που πρέπει να οδηγηθεί εάν έχει σχέση με το δημόσιο. Δηλαδή, εντάξει, είμαστε παιδιά…».

«Αυτή την εβδομάδα είναι τα χτυπήματα τα ψυχολογικά τόσα πολλά. Το ένα και το βασικότερο, βέβαια, είναι αυτό που συνέβη και έρχεται σε αυτό που συνέβη το θράσος όλων των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για αυτό. Το θράσος τους, το τι βγαίνουν και λένε, το τι χυδαία βγαίνουν και λένε.

Νομίζουν με το μυαλό τους ότι βρίσκονται σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι και θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Αυτό το απίστευτο θράσος τους, το οποίο αποτελεί μια βία σε ανθρώπινο επίπεδο αδιανόητη» πρόσθεσε, σε έντονο ύφος, ο Αντώνης Κανάκης στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα τη νύχτα της Παρασκευής στον ΑΝΤ1.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News