Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤα είπε «χúμα» ο Κούγιας: «Ρώτησε κανείς τα παιδıά αν θέλoυν να...

Τα είπε «χúμα» ο Κούγιας: «Ρώτησε κανείς τα παιδıά αν θέλoυν να ζήσουν με ομόφυλα ζευγάρıα;»

Την έντονη κριτική του στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια άσκησε, μιλώντας στο MEGA, ο δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας τόνισε την αντίθεσή του στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο και τάχθηκε υπέρ των παιδιών, λέγοντας: «Ρώτησε κανείς αυτά τα παιδιά αν θέλουν να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον με ομόφυλα ζευγάρια;». Και πρόσθεσε: «Επαναλαμβάνω, τα ρώτησε, πώς λοιπόν αποφασίζουν για τα παιδιά;».

Υπενθυμίζεται πως «επίθεση» εξαπέλυσε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος για το νομοσχέδιο.
«Ζούμε σε ανάποδο κόσμο. Έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και διχασμό η Νέα Δημοκρατία» υποστηρίζει, σε σημερινή δήλωσή του, ενώ προσθέτει: «Από τη μία πλευρά ο πόλεμος με την Εκκλησία, η οποία, βέβαια, λέει “όχι στον γάμο των ομοφυλοφίλων, αλλά ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συναντά τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, που ήταν η πέτρα του σκανδάλου σε προγενέστερο χρόνο, και από την άλλη η Νέα Δημοκρατία φέρνει ένα νόμο κυβερνητικό, τον οποίο οι βουλευτές της λένε ότι δεν θα ψηφίσουν».
«Μιλάμε για ένα πολιτικό σύστημα και την Εκκλησία μας μαζί που ζουν σε έναν ανάποδο κόσμο. Η Ορθοδοξία θα μας φέρει στον σωστό και τον ίσιο δρόμο μαζί με την Ελληνική Λύση» καταλήγει ο Κυρ. Βελόπουλος.Τα πιο σημαντικά