Τα διάσημα γουρούνια στις Μπαχάμες βρέθηκαν νεκρά επειδή τουρίστας τους έδωσε αλκοόλ

5 Μαρτίου, 2017 3:00 ΠΜ
More videos

7 από τα 22 γουρούνια που κολυμπούσαν στις Μπαχάμες βρέθηκαν νεκρά μετά από κατανάλωση αλκοόλ που τους έδωσε κάποιος τουρίστας. Ο Γουέιντ Νίξον, ένας από τους ιδιοκτήτες των γουρουνιών, ανέφερε

“Στα γουρούνια δόθηκε το λάθος φαγητό…Είχαμε εκείνα τα γουρούνια σχεδόν 30 χρόνια και δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Αυτή την στιγμή έρχονται πολλοί άνθρωποι που δίνουν φαγητό στα γουρούνια, όπως μπύρα ή ρούμι ή μπορεί να τα καβαλάνε και άλλα τέτοια πράγματα.”

“Η οικογένεια των γουρουνιών θεωρήθηκε αξιολάτρευτη από τους τουρίστες, τους ντόπιους και τα μέσα ενημέρωσης. Έχουν γίνει πολύ δημοφιλή”, αναφέρει η ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού στις Μπαχάμες. “Ζουν ελεύθερα στις αμμώδεις παραλίες. Τα γουρούνια, αν και άγρια, είναι πολύ φιλικά. Τρέχουν κάτω από τις σκιές των αμυγδαλιών και χαιρετάνε τους τουρίστες που τους φέρνουν λιχουδιές”, αναφέρει η ανάρτηση.

Ωστόσο, μετά από αυτό το περιστατικό θα πρέπει να εισαχθούν νέοι κανονισμοί. “Οι τουρίστες θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τα γουρούνια, να τα παρακολουθούν να κολυμπούν, αλλά δεν θα μπορούν να τα ταΐζουν”, αναφέρει ο Άλφρεντ Γκρέι, Υπουργός Γεωργίας και Θαλάσσιων Πόρων της χώρας.

7 από τα 22 γουρούνια που κολυμπούσαν στις Μπαχάμες βρέθηκαν νεκρά μετά από κατανάλωση αλκοόλ που τους έδωσε κάποιος τουρίστας.

barcroft

“Τους έδωσαν το λάθος φαγητό…είχαμε αυτά τα γουρούνια 30 χρόνια και ποτέ δεν είχε ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.”

Nejron Photo

“Αυτή την στιγμή έρχονται πολλοί τουρίστες και δίνουν στα γουρούνια λάθος φαγητό.”

EyesWideOpen

Τους δίνουν μπύρα, ρούμι ή τα καβαλάνε.”

brunodukerocco

“Οι τουρίστες, οι ντόπιοι και τα μέσα ενημέρωσης βρίσκουν αξιολάτρευτα τα γουρούνια και έχουν γίνει πολύ δημοφιλή.”

barcroft

“Ζουν ελεύθερα στις αμμώδεις παραλίες…Τα γουρούνια, αν και είναι άγρια, είναι πολύ φιλικά.”

amandachiuxo

“Τρέχουν κάτω από τις σκιές των αμυγδαλιών και χαιρετάνε τους τουρίστες που τους φέρνουν λιχουδιές.”

vlagios

Ωστόσο, μετά το περιστατικό θα πρέπει να εισαχθούν καινούργιοι κανονισμοί.

barcroft

“Οι άνθρωποι θα μπορούν να βγάζουν φωτογραφίες μαζί τους, να τα βλέπουν να κολυμπούν, αλλά δεν θα μπορούν να τα ταΐζουν.”

ginaalice1

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στο facebook: