Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ελληνική κοινωνίαΤα Χριστούγεννα είναι δύσκολα για τους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά...

Τα Χριστούγεννα είναι δύσκολα για τους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους… Σταθείτε δίπλα τους

Ήταν το βράδυ πριν από τα Χριστούγεννα και ο Άγιος Βασίλης ήταν απασχολημένος με το να κάνει πολλές διαδρομές για δώρα.

Πάταγε πολύ απαλά για να μη κάνει κάποιο θόρυβο..

Κάποια στιγμή, παρατήρησε ότι ορισμένα σπίτια δεν είχαν την αυθεντική Χριστουγεννιάτικη χαρά, οπότε αποφάσισε να σταματήσει γιατί σκέφτηκε ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Σύρθηκε απαλά ως το υπνοδωμάτιο της μητέρας και σταμάτησε αποσβολωμένος στα σκαλοπάτια του, καθώς είδε έναν μικρό άγγελο να αγκαλιάζει τη μαμά του καθώς κοιμόταν.

Ο μικρός άγγελος τον κοίταξε και φώναξε κλαίγοντας «Ω Άγιε Βασίλη ήρθες επιτέλους !! Σε περίμενα να με βοηθήσεις να πω στην μαμά μου ότι είμαι κοντά “.

Ο Σάντα πήρε στην αγκαλιά του τον άγγελο και τον ρώτησε “Τι μπορώ να κάνω;

Είμαι απλώς ένας απλός κατασκευαστής παιχνιδιών που δεν μπορώ να κάνω τα όνειρα της μαμάς σου πραγματικότητα”.

Έτσι, οι δύο κάθισαν για λίγο έως ότου ο μικροσκοπικός άγγελος χοροπήδησε και φώναξε με ένα χαμόγελο.

“Ας της αφήσουμε ένα σημάδι, ένα όμορφο σημάδι από ψηλά,
για να καταλάβει ότι είναι από εμένα, με αγάπη από τον Παράδεισο”!!

Έτσι ο Άγιος Βασίλης έσκαψε και έσκαψε βαθιά, σε αυτή τη μεγάλη ένδοξη τσάντα που ήταν γεμάτη με πολλές λιχουδιές και παιχνίδια.

Και έβγαλε ένα όμορφο λευκό φτερό που έμοιαζε φτιαγμένο από χιόνι. Και σκέφτηκε ότι ένα τόσο όμορφο σημάδι μόνο μια μητέρα που πενθεί θα μπορούσε να το αναγνωρίσει.

Έβαλε το φτερό στο κομοδίνο της και φίλησε τον άγγελο στο κεφαλάκι του και μετά τον έβαλε δίπλα στη μαμά του καθώς κοιμόταν στο κρεβάτι.

Νομίζω ότι θα μείνω εδώ με τη μαμά μου απόψε, στα όνειρά της, είπε ο μικρός Άγγελος, της λείπω πολύ βαθιά και έχει ανάγκη να γνωρίζει ότι είμαι καλά.

Ο Άγιος Βασίλης πήγε στο έλκηθρο του, σκούπισε ένα δάκρυ από τα μάτια του και μετά έπεσε στα γόνατά του και άρχισε να κλαίει…

Καλές γιορτές σε όλες τις μανούλες που πενθούν σε αυτή τη μεγάλη γη. Και ας γνωρίζουν ότι οι άγγελοι τους είναι μαζί τους κρατώντας τα χέρια τους…».

Γραμμένο από τη μαμά του Joe

Τα Χριστούγεννα, όπως και όλες οι γιορτές, είναι δύσκολα για τους ανθρώπους που έχουν χάσει ότι αγάπουσαν πιο πολύ! Σταθείτε δίπλα τους 

Πηγή:

Εθελοντές Δότες Μυελου των Οστών Σητείας

Τα πιο σημαντικά