Τα απίστευτα γκράφιτι Αυστραλού καλλιτέχνη με… κολλητική ταινία!

13 Μαΐου, 2015 1:39 ΠΜ
More videos

Ο Αυστραλός καλλιτέχνης Buff Diss έχει βρει τον τρόπο να αποφεύγει τα προβλήματα με το νόμο. Κάνει γκράφιτι αλλά με κολλητική ταινία.

Οι  πρωτότυπες αλλά παράλληλα εφήμερες του δημιουργίες έχουν γεμίσει τους δρόμους, τους τείχους εγκαταλελειμμένων κτιρίων αλλά και την κεντρική αγορά της Αδελαΐδας, στην Αυστραλία.

«Η ταινία έγινε το κύριο εργαλείο της δουλειάς μου τυχαία το 2005. Σκόπευα να την χρησιμοποιήσω βοηθητικά, αλλά όταν αντιλήφθηκα ότι οι γραμμές της ήταν ένα έργο από μόνες τους άλλαξα γνώμη» λέει ο Buff Diss και προσθέτει:

«Αμα η ταινία κολλήσει καλά στο σημείο και δεν επηρεαστεί από καιρικές συνθήκες μπορεί να κρατήσει για χρόνια. Στο γυαλί μένει για πάντα. Ωστόσο υπάρχουν πολλά έργα τα οποία εξαφανίζονται την επόμενη μέρα» συμπλήρωσε.

tape-street-art-buffdiss-12 tape-street-art-buffdiss-13 tape-street-art-buffdiss-14 tape-street-art-buffdiss-15 tape-street-art-buffdiss-1 tape-street-art-buffdiss-2 tape-street-art-buffdiss-3 tape-street-art-buffdiss-4 tape-street-art-buffdiss-5 tape-street-art-buffdiss-6 tape-street-art-buffdiss-7 tape-street-art-buffdiss-8 tape-street-art-buffdiss-9 tape-street-art-buffdiss-10 tape-street-art-buffdiss-11

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Ακολουθήστε μας στο facebook: