Ξεπεράσαν το ένα εκατομμύριο τα αδέσποτα στην Ελλάδα

26 Σεπτεμβρίου, 2018 12:35 ΠΜ
More videos

Ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, φιλόζωος και ευαισθητοποιημένος σε θέματα εγκατάλειψης κατοικίδιων ζώων, όπως σκυλιά και γάτες, συμμετέχει στην καμπάνια του φιλοζωικού και πολιτιστικού σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω» – ”Diasozo” Animal Rescue Team με ένα βίντεο όπου μας πληροφορεί ότι χιλιάδες κουτάβια και γατάκια ψάχνουν σπίτι να τα φιλοξενήσουν ενώ στην Ελλάδα σήμερα τα αδέσποτα έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο.

Ζουν στους δρόμους υπό άθλιες συνθήκες πεθαίνοντας από πείνα, ατυχήματα, αρρώστιες και φόλες. Το πρόβλημα όμως είναι ότι τα αδέσποτα τα δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι αφήνοντας τα ζώα μας να γεννούν ανεξέλεγκτα και εγκαταλείποντας τα μετά καθώς δεν υπολογίζουμε τις ευθύνες που δημιουργούνται.

Στο σύντομο μήνυμα ο Καραμίχος εξηγεί και προτείνει να στειρώνουμε τα κατοικίδια μας και όσοι ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν κατοικίδιο, αφού πρώτα ενημερωθούν για τις ευθύνες του, να προτιμούν την υιοθέτηση ενός από τα χιλιάδες αδέσποτα που στερούνται φροντίδας.

Το βίντεο επιμελήθηκε ο Ηλίας Ηλιάδης.

Φιλοζωικό σωματείο <<Διασώζω>> Καρδίτσας

Ο Γιώργος Καραμίχος εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός… αγαπά πάρα πολύ τα ζώα. Ζητήσαμε την ευγενική συμμετοχή του για το φιλοζωικό και πολιτιστικό σωματείο Καρδίτσας <<Διασώζω >> και δεν μας χάλασε το χατίρι.
Μας χάρισε ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο αναφέρεται στην στείρωση των ζώων και λέει τα πράγματα όπως ακριβώς θα πρέπει να ειπωθούν! Τον ευχαριστούμε ολόψυχα.
Απολαύστε τον και κυρίως ακούστε τον!

Ευχαριστούμε θερμά
τον Ηλία Ηλιάδη για το μοντάζ και την δημιουργία του βίντεο
http://www.elichord.gr

Κείμενα, επιμέλεια Project : Αγγελική Παναγιωτοπούλου

Το βίντεο δημιουργήθηκε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση προς το Σωματείο <<Διασώζω >>

Yorgos Karamihos is an exceptional actor who loves animals . We asked for his help and he didn’t let us down. He created this wonderful video about animal neutering in which he talks about some major issues in the way things must be told! We thank him wholeheartedly.
Enjoy and most importantly listen to him!

Special thanks to Ilias Iliadis for the production of the video.
http://www.elichord.gr

Script, project supervision: Angeliki Panagiotopoulou

The video was made with no financial charges towards the Diasozo animal rescue team.

Δημοσιεύτηκε από Διασώζω – φιλοζωικό σωματείο Καρδίτσας – ”Diasozo” Animal Rescue Team στις Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018