Τα 6 μοντέλα που επαναπροσδιορίζουν τα πρότυπα ομορφιάς

11 Ιουλίου, 201512:56 ΠΜ
More videos

Τα πορτραίτα αυτά ανήκουν σε συγκλονιστικά όμορφες γυναίκες. Αυτό είναι κάτι που θα το διαπιστώσεις με ένα απλό scrool down.

Ίσως όμως να μην σου περνάει από το μυαλό ότι αυτά τα κορίτσια είναι επαγγελματίες μοντέλα. Κι αυτό γιατί έχουμε συνηθίσει τα μοντέλα να υπακούν σε αρκετά στενά και περιορισμένα πρότυπα ομορφιάς.

Ευτυχώς, λοιπόν που υπάρχουν κορίτσια σαν κι αυτά για να μας δείξουν ότι αυτή η τακτική της βιομηχανίας της μόδας και της ομορφιάς έχει αρχίσει να αλλάζει και να μας εμπνεύσουν με τη στάση τους.

1. Η Ashley Smith, πιστεύει ότι πλέον η βιομηχανία της μόδας ενδιαφέρεται για την προσωπικότητα ενός μοντέλου και ότι είναι πολύ πιο ανοιχτόμυαλη.
http://s3.r29static.com//bin/entry/2fd/x,80/1441147/image.jpghttp://s3.r29static.com//bin/entry/770/x,80/1441141/image.jpg2. H Ines Rau είχε πάντα όνειρο να γίνει μοντέλο αλλά δεν πίστευε ότι μπορεί να το πραγματοποιήσει.

Τώρα που το κατάφερε, υποστηρίζει ότι κάθε μοντέλο πρέπει να αντιπροσωπεύει έναν τύπο γυναίκας γιατί για εκείνη όλες οι γυναίκες είναι όμορφες.

3. Η Sabina Karlsson, με τις απίστευτες φυσικές κόκκινες μπούκλες και τις φακίδες της, νιώθει ότι τώρα όλοι είναι πολύ πιο χαρούμενη αφού οι άνθρωποι πάντα προτιμούν τα μοντέλα με τα οποία μπορούν να συνδεθούν -αληθινές γυναίκες με αληθινά σώματα.

http://s3.r29static.com//bin/entry/941/x,80/1441434/image.jpg


4. Η Kelly Mittendorf αν και δεν βρίσκει πως έχουν γίνει δραστικές αλλαγές σε αυτό τον χώρο, παραμένει για εκείνη πολύ σημαντικό ότι πολλά κορίτσια μπορούν επιτέλους να ανοίγουν ένα περιοδικό και να λένε “Αυτή μοιάζει με μένα”. 
5. Η Bradny Brown ξεκινώντας από τα παρασκήνια των φωτογραφίσεων μόδας, ως hair stylist ήταν από τις ελάχιστες Αφροαμερικάνες που επέμειναν στο φυσικό λουκ στην πασαρέλα. Σήμερα, μπορεί, από τη νέα της θέση, να περιφανεύεται ότι η φυσική ομορφιά κέρδισε.

6. Την Denise Bidot ίσως την έχεις ξαναδεί, αφού πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά plus size μοντέλα. Αν και ποτέ δεν κυνήγησε συνειδητά μια καριέρα στο μόντελινγκ, δεν την ενοχλεί καθόλου ο χαρακτηρισμός “plus size” γιατί νιώθει ευτυχισμένη με αυτό που είναι και δεν έχει τίποτα να παραπονεθεί.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News