Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τα 4 είδη ανθρώπων που λατρεύουν τα κουνούπια.

1 Αυγούστου, 20161:55 ΠΜ
More videos

Όλοι γνωρίζουμε κάποιον, μπορεί και τον ίδιο μας τον εαυτό, που αποτελεί το αγαπημένο γεύμα των κουνουπιών. Για κάποιον περίεργο λόγο, οι άνθρωποι αυτοί προσελκύουν τα κουνούπια πάρα πολύ.

Από ότι φαίνεται, όμως, υπάρχει λόγος που τα κουνούπια τσιμπάνε αυτούς τους ανθρώπους περισσότερο από τους άλλους. Οι επιστήμονες υγείας πιστεύουν, ότι τα κουνούπια προτιμούν να τσιμπάνε τους συγκεκριμένους ανθρώπους περισσότερο από τους άλλους, εξαιτίας 4 συγκεκριμένων παραγόντων.

1.Εγκυμοσύνη.

1

© Monica Leggio / behance.net

Τα κουνούπια προσελκύονται από το διοξείδιο του άνθρακα που παράγουμε οι άνθρωποι, όταν αναπνέουμε. Οι έγκυες γυναίκες παράγουν περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα, οπότε γι’αυτό τα κουνούπια τις προτιμούν περισσότερο.

2.Γυμναστική.

2

© Maarten de Groot / behance.net

Τα κουνούπια προσελκύονται από το γαλακτικό οξύ, που παράγεται σε μεγαλύτερες ποσότητες στο σώμα μας, όταν γυμναζόμαστε.

3.Κατανάλωση αλκοόλ.

3

© logoboom / DEPOSITPHOTOS

Οι ειδικοί έχουν διαπιστώσει, ότι τα ποτά που παράγουν θερμότητα μας κάνουν πιο ελκυστικούς στα κουνούπια. Συγκεκριμένα, το αλκοόλ αυξάνει την θερμοκρασία του σώματος και τα κουνούπια δεν μπορούν να αντισταθούν στην θερμότητα που παράγει στο σώμα μας.

4.Ομάδα αίματος 0.

4

© tinglee1631 / DEPOSITPHOTOS

Οι έρευνες που έχουν γίνει δείχνουν, ότι οι πιθανότητες να δεχθεί κάποιος με ομάδα αίματος 0 τσιμπήματα κουνουπιών είναι 83%. Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Α είναι λιγότερο πιθανό να δεχθούν τσιμπήματα κουνουπιών.

Πηγή: aol.com

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News