Τα 18 πιο τρομακτικά τρενάκια στον κόσμο. Δεν θα ανεβαίναμε σε καμία περίπτωση στο #11.

20 Απριλίου, 2016 12:11 ΠΜ
More videos

Μερικοί άνθρωποι θα προτιμούσαν να κάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από το να επισκεφθούν ένα πάρκο ψυχαγωγίας, ακόμη και να φυτέψουν τα πόδια τους στο έδαφος. Μερικοί άλλοι άνθρωποι αναζητούν τα πιο γρήγορα και τρομακτικά τρενάκια που υπάρχουν, ψάχνοντας για λίγη ταχύτητα και αδρεναλίνη.

Δεν έχει σημασία σε ποια από τις παραπάνω κατηγορίες ανήκετε γιατί τα τρενάκια που θα δείτε στις παρακάτω εικόνες θα σας τρομάξουν. Οι απότομες πτώσεις τους, οι κλειστές στροφές και οι κινήσεις που σας μεταφέρουν πάνω και κάτω αποτελούν αρκετούς λόγους για να νιώσετε νευρικότητα πριν ανεβείτε σε αυτά. Το τελευταίο τρενάκι μοιάζει σαν να μην έπρεπε καν να υπάρχει.

#1 Το Gravity Max στο Lihpao Land Discovery World στην Ταιβάν, είναι τρομακτικό και μόνο που το κοιτά κανείς: η διαδρομή συνεχίζεται στα 43,89 μέτρα πριν «σπάσει» ο δρόμος, ρίχνοντας τα οχήματα με 90 μοίρες και από 34 ορόφους. Πρόκειται για ένα τρενάκι μοναδικό στο είδος του σε όλο τον κόσμο.

#2 Το Full Throttle στο Six Flags Magic Mountain στην Βαλένθια της Καλιφόρνια έχει τον υψηλότερο βρόχο του κόσμου, που ανέρχεται στα 48,77 μέτρα. Επιπλέον η ταχύτητα που έχουν τα αμαξάκια του φτάνει τα 106,22 χιλιόμετρα την ώρα.

#3  Το Kingda Ka στο Six Flags Great Adventure στο New Jersey ανέρχεται στα 138,99 μέτρα, καθιστώντας το, το ψηλότερο τρενάκι του κόσμου.

#4 Το Wicked Twister στο Cedar Point του Sandusky του Οχάιο είναι το μεγαλύτερο αιωρούμενο τρενάκι και μια απλή ματιά σε αυτό είναι αρκετή για να κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά.

#5 Το τρενάκι Formula Rossa στο Ferrari World του Abu Dhabi, είναι το γρηγορότερο στο κόσμο. Σε 90 δευτερόλεπτα μπορεί να φτάσει τα 200 περίπου χιλιόμετρα.

#6 Το Takabisha στο Fuji-Q Highland Park στην Ιαπωνία φαίνεται αδύνατο αλλά δεν είναι: Περιλαμβάνει μια πτώση 36,88 μέτρων που είναι και η πιο απότομη στον κόσμο.

#7 Το El Toro στο πάρκο αναψυχής Six Flags του New Jersey είναι το γρηγορότερο ξύλινο τρενάκι στον κόσμο. Η ταχύτητά του φτάνει τα 112,65 χιλιόμετρα που είναι πολύ εντυπωσιακό για ένα παλιού τύπου τρενάκι όπως αυτό.

#8 Το τρενάκι Sky Scream στο πάρκο Holiday στη Habloch της Γερμανίας δεν είναι ούτε το ψηλότερο, ούτε το μεγαλύτερο αλλά διαθέτει πολλές απρόσμενες στροφές, γυρίσματα και κύκλους 360 μοιρών.

#9 Το Ultra Twister στο πάρκο Nagashima Spa Land στη νομαρχία Mie της Ιαπωνίας βάζει τους αναβάτες σε κέλυφος από ίνες γυαλιού και στη συνέχεια τους μεταφέρει σε ένα κάθετο λόφο πριν κάνουν μια πτώση 84 μοιρών.

#10 Το Hades 360 στο θεματικό και υδάτινο πάρκο Mt. Olympus στο Wisconsin Dells του Wisconsin ήταν το πρώτο ξύλινο τρενάκι που γύριζε ανάποδα.

#11 Το Shivering Timbers  στο Michigan’s Adventure στο Muskegon County του Μίσιγκαν είναι το 6ο μακρύτερο ξύλινο τρενάκι στον κόσμο και διαθέτει πολλές συναρπαστικές πτώσεις.

#12 Το τρενάκι Intimidator 305 στο πάρκο Intamin στο Doswell της Virginia πέφτει από 91,44 μέτρα καθιστώντας το ένα από τα 4 τρενάκια που κάνουν κάτι τέτοιο σε όλο τον κόσμο.

#13 Το Banshee στο πάρκο ψυχαγωγίας Kings Island στο Manson του Οχάιο είναι το μακρύτερο τρενάκι που έχει εφευρεθεί ποτέ στον κόσμο.

#14 Το Superman Escape από το Krypton στο Six Flags αποτελείται από 457,2 μέτρα διαδρομής.

#15 Το Thrill Dragster ωθεί τους αναβάτες μετά από μια σύντομη αντίστροφη μέτρηση και τους εκτοξεύει πάνω από ένα τεράστιο λόφο σε 90 δευτερόλεπτα.

#16 Το Fury 325 είναι το μεγαλύτερο τρενάκι του λούνα παρκ στον κόσμο και διασχίζει τη Βόρεια και τη Νότια Καρολίνα με 152 χιλιόμετρα.

#17 Το τρενάκι Skyrush στο πάρκο Hershey της Πενσιλβανία είναι τεράστιο και γρήγορο και περιλαμβάνει 5 λόφους.

#18 Τέλος, το Cannibal στο πάρκο lagoon ανεβάζει τους αναβάτες στα 63 μέτρα και τους ωθεί σε μια ελεύθερη πτώση 116 μοιρών πριν τους μεταφέρει σε ένα υπόγειο τούνελ.

Ακολουθήστε μας στο facebook: