Τα 10 χειρότερα κουρέματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου

7 Ιανουαρίου, 2015 2:02 ΠΜ
More videos

Οι ποδοσφαιριστές συχνά δεν καταφέρνουν να αποφύγουν τον ιό του …ναρκισσισμού που σ’ ορισμένες περιπτώσεις τους οδηγεί σε επιεικώς αμφιλεγόμενες επιλογές σ’ ότι αφορά στην εμφάνιση τους όχι μόνον εκτός γηπέδων αλλά και εντός  αγωνιστικών χώρων.

Και ένα  πεδίο δόξης λαμπρό στο εν λόγω μέτωπο είναι οι στιλιστικές επιλογές στην κόμμωση που κατά καιρούς έχουν προβάλει και μέσα στα γήπεδα αστέρια (ή και λιγότερο γνωστά μέλη) του δημοφιλέστερου των σπορ.

Και γνωστός διαδικτυακός ποδοσφαιρικός τόπος έκανε τη δική του λίστα με τα 10 κορυφαία … χειρότερα κουρέματα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην διεθνή κοινότητα του δημοφιλέστερου των σπορ.article-2277377-1786A657000005DC-157 638x521
Μεταξύ των 10 προς ….αποφυγή ανάλογων δειγμάτων είναι σούπερ σταρ της μπάλας όπως οι Ρονάλντο και Ντέιβιντ Μπέκαμ αλλά τον τίτλο του ανώτερου όλων παίρνει ένα ανερχόμενο αστέρι του αργεντίνικου ποδοσφαίρου και γιός του κατά πολλούς κορυφαίου πέρυσι τεχνικού στον κόσμο.

sterling badhair
Δείτε την επική αυτή 10αδα του Copa 90 στην οποία ορισμένοι σίγουρα θα μπορούσαν να επισημάνουν ότι πιθανόν να άξιζαν μία θέση (μεταξύ άλλων και) οι Μάριο Μπαλοτέλι, Τζιμορίλ Σισέ και Ραχίμ Στέρλινγκ.

Ακολουθήστε μας στο facebook: