Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤα 'χασε η Λυμπεράκη: Η αμήχανη στιγμή που ο Καρβέλας κλaνει στον...

Τα ‘χασε η Λυμπεράκη: Η αμήχανη στιγμή που ο Καρβέλας κλaνει στον αέρα του MEGA, «Ουπς, συγγνώμη»

Ένα από τα πολλά αξιοσημείωτα της συνέντευξης του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη, δε θα μπορούσε να μην είναι το γεγονός ότι έκλασε στον αέρα της εκπομπής.

Η εν λόγω συνέντευξη του μουσικοσυνθέτη προκάλεσε «κύμα» αντιδράσεων με τον κόσμο και τις ψυχαγωγικές εκπομπές να του «επιτίθενται» πως ήταν αγενής με τη Νίκη Λυμπεράκη. Πολλά ήταν τα σχόλια ωστόσο που γράφτηκαν και στα social media.

Η συνέντευξή του έγινε ζωντανά και δεν ήταν γενικά λίγες οι αμήχανες στιγμές ανάμεσα σε παρουσιάστρια και συνεντευξιαζόμενο. Μια από αυτές ήταν όταν «αερίστηκε» στο πλατό…

Η στιγμή κυκλοφόρησε σε ένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, όπου ο Νίκος Καρβέλας την ώρα που μιλούσε «αερίστηκε» στο πλατό, με τον καλλιτέχνη να γελάει και να χάνει τα λόγια του. Από την άλλη, και η Νίκη Λυμπεράκη δε συγκρατήθηκε και γέλασε.

Δείτε το βίντεο (στο 00:47):

@lubentv

Ο Νίκος Καρβέλας καίει τον εγκέφαλο της Νίκης Λυμπεράκη LIVE στο ΜΕGA

♬ πρωτότυπος ήχος – Luben – Luben

«Κουφάθηκε» η Λυμπεράκη με τον Καρβέλα: «Η Έλενα Φερεντίνου δεν είναι σύντροφος, αλλά μια απλή κοπέλα που δε με ενοχλεί»

Έπειτα από πολλά χρόνια, ο Νίκος Καρβέλας έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη, μιλώντας στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Ο καλλιτέχνης μίλησε για το βιβλίο του, την πολιτική, την κοινωνία καθώς και για την προσωπική του ζωή. Ενώ, δεν ήταν λίγες οι φορές που ήρθε σε σύγκρουση με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Όπως έγινε γνωστό, ο Νίκος Καρβέλας ζήτησε η συνέντευξή του να μην είναι μαγνητοσκοπημένη αλλά να παίζει live. Και επίσης, ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια που θα του έκανε τη συνέντευξη να έχει διαβάσει και το βιβλίο του.
Ο Νίκος Καρβέλας, ακόμα, μίλησε για την προσωπική του ζωή. Εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Έλενα Φερεντίνου, με την οποία απέκτησε και έναν γιο.

«Η Έλενα Φερεντίνου διάβασε πρώτη το βιβλίο, αυτή η οποία το έγραψε κιόλας. Δεν είναι σύντροφος, ούτε συνοδοιπόρος, είναι μία γυναίκα με την οποία ταιριάζω γιατί δε με ενοχλεί. Είναι μεγάλο προτέρημα και ικανότητα να μπορεί ένας άνθρωπος να μην ενοχλεί έναν άνθρωπο άλλον, όταν είναι τόσες πολλές ώρες μαζί.

Χρειάζεται μεγάλη ικανότητα και σπουδαιότητα να μην ενοχλείς έναν άνθρωπο. Αντιλαμβάνεται χωρίς να έχει καμία ιδιαίτερη ικανότητα ή χάρισμα. Μια απλή κοπέλα είναι, η οποία έχει μια περίεργη φωνή, είναι αδύνατη, ένα γλυκό πλάσμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρβέλας.
Μεταξύ άλλων, με αφορμή το βιβλίο του ΝΟΟΣΟΦΙΑ, ο καλλιτέχνης έκανε ένα σχόλιο για την ηλικία του. Μπορεί κάποιοι να τον θεωρούν αιώνια έφηβο, ωστόσο ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του γέρο.

«Αυτή η κουταμάρα που λένε όσοι γερνάνε “αισθάνομαι έφηβος” είναι τόσο βλακώδης. Όλα αυτά είναι κουταμάρες. Όταν είσαι 73 είσαι 73, όταν είσαι 13 είσαι 13. Είμαι 73, είμαι γέρος. Βάσει της πραγματικότητας, πρέπει να είμαστε λίγο πιο σοβαροί», είπε ο Νίκος Καρβέλας.
Τα πιο σημαντικά