Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
διεθνήΣύζυγος Θανάση Καρτερού: «Κόψτε τα πρωτοφανής τραγωδία - οι νεκροί το 2007...

Σύζυγος Θανάση Καρτερού: «Κόψτε τα πρωτοφανής τραγωδία – οι νεκροί το 2007 ήταν 63»

Σόκαρε η ανάρτηση της δημοσιογράφου στην εφημερίδα «Αυγή» και στο κομματικό ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενίας Λουπάκη, η οποία είναι σύζυγος του Θανάση Καρτερού.

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b 91

To πρωτοφανές είναι ότι η δημοσιογράφος υποτίμησε τους νεκρούς από τις πυρκαγιές στο Μάτι, ίσως επειδή το τραγικό συμβάν έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολλές και ορισμένοι ζήτησαν από την κ. Λουπάκη να κατεβάσει την ατυχή ανάρτηση.

Λίγη ώρα αργότερα, μετά τις αντιδράσεις, η Ευγενία Λουπάκη απάντησε, παραδεχόμενη ότι διέγραψε την ανάρτησή της. «Βολευτείτε στον καναπέ σας και συνεχίστε το βρισίδι» έγραψε διαμηνύοντας παράλληλα ότι «πιστοποιητικά αριστερής πολιτικής ορθότητας δεν χρειάζομαι ούτε και είστε άξιοι να δώσετε».

Δείτε την νέα ανάρτησή της μετά τις αντιδράσεις: 
«Μετά από μια τρίωρη έκτακτη ενημερωτική εκπομπή αρνούμαι να επιστρέψω στην αρένα του φεισμπουκ. Διέγραψα την ανάρτηση περί «πρωτοφανούς τραγωδίας» διότι είμαι σίγουρη ότι έχετε κάνει την δέουσα αναπαραγωγή. Βολευτείτε στον καναπέ σας και συνεχίστε το βρισίδι και τις απειλές στο δικό σας τοίχο, όχι στον δικό μου. Πιστοποιητικά αριστερής πολιτικής ορθότητας δεν χρειάζομαι ούτε και είστε άξιοι να δώσετε. Ξέρετε εσείς ποιους και ποιες εννοώ . Οι φίλοι ξέρουν επίσης ότι έλαβα υπόψιν τη γνώμη τους για την διατύπωση. Και ΟΛΟΙ ξέρουν ότι δεν έκανα κανένα συμψηφισμό, αλλά αναφερόμουν στην υπερβολική χρήση του όρου «πρωτοφανής» από τα ΜΜΕ», σημείωσε στην νέα ανάρτησή της.

[iefimerida]

Τα πιο σημαντικά