Σύζυγος μάζεψε όλες τις εικόνες της γυναίκας του από τα ταξίδια τους

28 Δεκεμβρίου, 201712:57 ΜΜ
More videos

Τα οδικά ταξίδια με κάποιον συνοδηγό έχουν πολλά οφέλη. Για παράδειγμα, μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε ως σκλάβους για βοήθεια με την πλοήγηση ή για να σας ανοίξουν το μπουκαλάκι νερού. Όταν ο redditor MrMagoo21 κάνει ένα ταξίδι με τη σύζυγό του, ωστόσο, δεν έχει κανένα από αυτά. Για να απεικονίσει την εγωιστική προσέγγιση της συζύγου του προς τα ταξίδια, έχει συντάξει μια ξεκαρδιστική γκαλερί με όλες τις περιπέτειες τους καθ ‘οδόν.

“Πάντα το απέδιδα περισσότερο σε μια κατάσταση τύπου σκύλος του Παβλόφ”, είπε για το πάθος της για τον ύπνο. ” Ως παιδί αντιμετώπιζε πολλές ζαλάδες κατά τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο και η μαμά της θα της έδινε κάποιο φάρμακο για να μπορέσει να αντέξει τα μακρινά ταξίδια. Απλά κατάλαβα ότι έχει εκπαιδευτεί υποσυνείδητα σε αυτό το σημείο για να κοιμάται με τον ήχο ενός κινητήρα που δουλεύει “.

Πέρα από την πλάκα, αν και απολαύσαμε την γεμάτη ζωντάνια συλλογή ενός μοναχικού οδηγού, δεν μπορούμε να μην τονίσουμε το πόσο θα θέλαμε να δούμε αυτήν την ωραία κοιμωμένη να απολαμβάνει τον ύπνο της φορώντας ζώνη και να “ποζάρει” σταθμευμένη σε κάποιο πάρκινγκ. Οδική ασφάλεια> αστείες φωτογραφίες.

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News