Συσκευή επιτρέπει στις γυναίκες να κάνουν σεξ κατά την διάρκεια της περιόδου

28 Μαρτίου, 2018 11:13 ΜΜ
More videos

Μόλις κυκλοφόρησε μια συσκευή που επιτρέπει στις γυναίκες να κάνουν σeξ χωρίς να έχουν πρόβλημα, ενώ έχουν περίοδο.

Η συσκευή ονομάζεται Ziggy Cup και πωλείται στο ηλεκτρονικό κατάστημα Plant Organic. Είναι το πρώτο επαναχρησιμοποιούμενο κύπελλο σιλικόνης στον κόσμο, το οποίο μπορεί να φορεθεί σε πολύ προσωπικές στιγμές.

Η συσκευή, που έχει διάρκεια ζωής 2 χρόνια τοποθετείται ακριβώς κάτω από τον τράχηλο. Η κατασκευαστική εταιρία INTIMINA υποστηρίζει ότι είναι τόσο λεπτή που δεν μπορεί να γίνει αισθητή από τον χρήστη ή τον σύντροφο.

Δείτε το βίντεο

Επίσης, η εταιρία υποστηρίζει ότι η συσκευή δεν προκαλεί ξηρότητα ή ευαισθησία και εξασφαλίζει διακοπή της ροής μέχρι και 12 ώρες.

Η συσκευή μπορεί να κρατήσει 76 ml αίματος. Το κύπελλο καλύπτεται με ένα εξάγωνο σχέδιο που δημιουργεί τριβή για να εξασφαλίσει ότι θα παραμείνει στη θέση του.

Είναι 100% υποαλλεργικό και μοιάζει με τα ιατρικά εμφυτεύματα. Επίσης, έχει περάσει όλες τις εξετάσεις που καθορίζονται από τον Διεθνή Οργανισμό Φαρμάκων.

Η συσκευή έρχεται σε μια διακριτική συσκευασία και απλά απαιτεί καθάρισμα ανάμεσα στις χρήσεις.

Επίσης, τον περασμένο Μάιο κυκλοφόρησαν κάποια φιλικά προς την περίοδο σορτς, τα οποία ενθαρρύνουν τις γυναίκες να συνεχίζουν να γυμνάζονται όταν έχουν περίοδο.

Tα σορτς έχουν μια δομή τεσσάρων στρώσεων στο κάτω μέρος και επιτρέπουν στις γυναίκες να γυμνάζονται χωρίς να φοράνε σερβιέτες.

[dailymail]