Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
διάφοραΣυντετριμμένος ο Άδωνις: Ο ξαφνικός θάνατος που τον βύθισε στο πένθος –...

Συντετριμμένος ο Άδωνις: Ο ξαφνικός θάνατος που τον βύθισε στο πένθος – «Καλό ταξίδι…»

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο.

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Σεμπαϊντίν Καραχότζα, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Ο ξανθιώτης δημοσιογράφος Σεμπαϊντίν Καραχότζα, έφυγε από τη ζωή προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν μόλις 42 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών 18 και 16 ετών.

Ο εκλιπών φέρεται το Σάββατο να έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, και να διακομίστηκε στην Νευροχειρουργική Κλινική της Καβάλας αλλά να υπέκυψε τις πρώτες ώρες της Τρίτης.

Ποιος ήταν ο Σεμπαϊντίν Καραχότζα

Ο Σεμπαϊντίν Καραχότζα είχε γεννηθεί το 1979 στο χωριό Προσήλιο της Ξάνθης. Είχε φοιτήσει στο Γυμνάσιο Σμίνθης και το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης ενώ είχε σπουδάσει στη Νομική του ΑΠΘ χωρίς να ολοκληρώσει τις σπουδές του. Είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος στο Κανάλι 6 και την Τόλμη ενώ είχε παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων στην πομακική.

Επίσης είχε εργαστεί σε διάφορα ΜΜΕ και ήταν συγγραφέας μια σειράς βιβλίων για τους Έλληνες μουσουλμάνους πομακικής καταγωγής καθώς και μεταφράσεις σε ελληνικά και αγγλικά. Παράλληλα είχε αναπτύξει έντονη κοινωνική και πολιτική δράση. Είχε αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας, τα οποία όμως είχε ξεπεράσει τα τελευταία χρόνια.

Ήταν αδερφός του εκπαιδευτικού και συγγραφέα Ριτβάν Καραχότζα ενώ πρόσφατα είχε φύγει από τη ζωή και το τρίτος αδελφός της οικογένειας.

Άδωνις Γεωργιάδης:  «Καλό ταξίδι φίλε μου»

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με μία ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο.

«Φίλος μου πολλά χρόνια, φλογερός πατριώτης, ο Σεμπαϊντίν Καραχότζα αντιστάθηκε σε όλα τα δόλια σχέδια της Τουρκίας στη Θράκη. Η απώλειά του μεγάλη για την Ελλάδα. Καλό ταξίδι φίλε μου!», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τα πιο σημαντικά