Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΣυντετριμμένη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Τώρα πενθώ» - Το 18 βίντεο της...

Συντετριμμένη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Τώρα πενθώ» – Το 18 βίντεο της Έρρικας Πρεζεράκου

Με αφορμή τις γιορτές και έτος που φτάνει στο τέλος του η Έρρικα Πρεζεράκου που το 2021 δεν πέρασε και την καλύτερη χρονιά της, μέσα από ένα Live 18 λεπτών στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε κυριολεκτικά κατάθεση ψυχής.

Να θυμίσουμε πως η γνωστή αθλήτρια το τελευταίο διάστημα έχασε την επτάχρονη ανιψιά της (δείτε εδώ φωτογραφίες από την κηδεία), η οποία έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η ίδια είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό με το χέρι της (δείτε φωτογραφία από το ατύχημα).

Αρχικά ανέφερε: «Τώρα που έρχεται η νέα χρονιά αισθάνθηκα ανάγκη να το κάνω αυτό το βίντεο γιατί έχω ανάγκη να πω κάποια πράγματα. Τώρα πενθώ για όλα αυτά που μου έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια», είπε πριν περάσει σε λεπτομέρειες.

Και αργότερα πρόσθεσε: «Θα σας πω ότι αρχικά ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να βιώνει την απώλεια. Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με το χέρι μου και είχα μια απώλεια, ενώ είχα μπει σε μια διαδικασία ότι έπρεπε να αντεπεξέλθω, ξαφνικά ήρθε κάτι που ήταν πολύ πιο σπουδαίο. Ξαφνικά εκεί που κάνεις έναν αγώνα για να επιβιώσεις, ξαφνικά έρχεται κάτι άλλο», δήλωσε η Έρρικα Πρεζεράκου με δάκρυα στα μάτια.

«Τα τελευταία 2 χρόνια έχω βιώσει μεγάλη ανθρωπιά και αγάπη από πολλούς από εσάς», αποχαιρέτησε έτσι η Έρρικα Πρεζεράκου τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το βίντεο της Έρρικας Πρεζεράκου:Τα πιο σημαντικά