Συντετριμένος ο πατέρας του νεκρού πιλότου: «Μου έλεγε δεν μ’ ενδιαφέρει αν θα πεθάνω»

31 Ιανουαρίου, 20233:13 ΜΜ
More videos

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους που κατέπεσε στην Ανδραβίδα.

Συντετριμμένος από τον θάνατο του γιου του είναι και ο πατέρας του, ο οποίος μίλησε για το ήθος και την αγάπη του γιου του για την πατρίδα και τη δουλειά του.

«Το παιδί αγαπούσε πολύ τη δουλειά του. Τελευταία ημέρα που τον είδα – είχα να τον δω πέντε μήνες – μου λέει “όλα καλά”, του λέω “πρόσεξε γιατί ο Ερντογάν είναι ύπουλος”. Όχι μου λέει, “έχουμε σχέδιο να αντιμετωπίσουμε τα πάντα”. Μου είχε επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν τον ενδιέφερε αν ζήσει ή αν πεθάνει» είπε βουρκωμένος μιλώντας στο Action24 ο πατέρας του, Κώστας Τουρουτσίκας.

Όπως λέει ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού «το όνειρό του ήταν μόνο η πατρίδα, δεν τον ενδιέφεραν, ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Αγαπούσε πολύ την πατρίδα. Ήταν ταμένος στο να γίνει πιλότος».

«Η μητέρα του δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Τα αδέρφια του είναι σε κατάσταση σοκ. Ήταν πολύ αγαπημένα» λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 29χρονου πιλότου.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News