Συνωστισμός στη Θεσσαλονίκη: Η Αστυνομία φωνάζει αλλά ο κόσμος δεν συγκινείται

11 Απριλίου, 2021 1:24 ΠΜ
More videos

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν το βράδυ του Σαββάτου για το συνωστισμό έξω από καφέ μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Απίστευτες εικόνες συνωστιμού εκτυλίχθηκαν και πάλι στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που το ιικό φορτίο στην πόλη έχει επιβαρυνθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα.

Όπως μεταδίδει το GrTimes.gr, πεζές περιπολίες μοτοσικλετιστές αλλά και περιπολικά χρησιμοποιούνται για να ζητήσουν από τον κόσμο να απομακρυνθεί μπροστά από τα καφέ μπαρ στα οποία μέχρι και αυτήν την ώρα επικρατεί μεγάλος συνωστισμός.

Από τα περιπολικά αναπαράγεται το γνωστό ηχητικό μήνυμα, κάποιοι θαμώνες ωστόσο δεν δείχνουν να… συγκινούνται.

Νέες και νέοι συζητούσαν και έπιναν το ποτό τους, ωστόσο, όταν έβλεπαν την αστυνομία οι περισσότεροι τουλάχιστον αποχωρούσαν για να μην τους κόψουν πρόστιμο.

Δείτε βίντεο του Grtimes

Κοσμοπλημμύρα στη Νέα Παραλία

Για άλλη μία μέρα σημειώθηκε κοσμοπλημμύρα στη συμπρωτεύουσα, καθώς οι Θεσσαλονικείς, βλέποντας τον καιρό βγήκαν και έκαναν σήμερα τη βόλτα τους στη Νέα Παραλία.

Όπως μπορείτε να δείτε στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες του GRTimes.gr, οικογένειες με παιδιά, ζευγάρια και μικρές σε αριθμό παρέες απόλαυσαν τον περίπατό τους με θέα τον Θερμαϊκό.

grtimes1

grtimes2

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: