Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία της μητέρας του 17χρονου – Του πετούσαν αυγά και ξύδι και τον εξανάγκασαν σε γενετήσιες πράξεις
Στη σύλληψη δύο νεαρών, ηλικίας 20 και 19 ετών σε βάρος τους εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ποpνογραφία σε βάρος ανηλίκου στη Νίκαια, κατά συναυτουργία προχώρησαν στις 13 Φεβρουαρίου αστυνομικοί ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Δείτε το βίντεο:
Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και μία ανήλικη, η οποία –σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης– φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.
Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία της μητέρας του 17χρονου παθόντα, σε βάρος τριών ατόμων. Από την έρευνα προέκυψε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο ανήλικος μετέβη στην οικία του φίλου του, όπου βρίσκονταν επίσης ο κοινός φίλος τους, καθώς και η ανήλικη που ήταν σύντροφος του πρώτου, η οποία κατά τον χρόνο των γεγονότων δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της.
Κατά την παραμονή του στο σπίτι, σύμφωνα με τη δικογραφία, του πετούσαν αυγά και ξύδι, τον βιντεοσκόπησαν και τον εξανάγκασαν σε γενετήσιες πράξεις.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Νίκαια: «Δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση, ήταν φάρσα» λέει η μητέρα του 19χρονου που συνελήφθη μετά την καταγγελία του 17χρονου
«Δεν έχουν γίνει ακριβώς έτσι τα συμβάντα δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση. Ήταν στα πλαίσια της πλάκας μεταξύ τους» λέει η μητέρα του 19χρονου που συνελήφθη μετά την καταγγελία του 17χρονου για βιασμό.
Σάλος έχει προκληθεί από την καταγγελία του 17χρονου από τη Νίκαια ότι ομάδα νεαρών, ανάμεσά τους και μια 15χρονη, τον βασάνισαν, τον βίασαν και βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους.
Δείτε το βίντεο:
Μετά την καταγγελία του ανήλικου, η αστυνομία στη Νίκαια προχώρησε στη σύλληψη ενός 20χρονου και ενός 19χρονου.
Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία και σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού 15 ετών, το οποίο φέρεται να βιντεοσκοπούσε τις πράξεις.
Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν το θύμα επισκέφθηκε το σπίτι των κατηγορουμένων, οι οποίοι ήταν φίλοι του. Η μητέρα του 17χρονου προχώρησε σε καταγγελία όταν αντιλήφθηκε την ταραγμένη κατάσταση του παιδιού της.
«Δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση, ήταν φάρσα»
«Ναι έχει σχηματιστεί δικογραφία, δεν είμαστε σε καλή κατάσταση καθόλου, ψυχολογική. Φυσικά αρνούμαστε αυτά που έχουν καταγραφεί. Δεν έχουν γίνει ακριβώς έτσι τα συμβάντα δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση. Μέχρι εκεί δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο», αναφέρει στην εκπομπή «Εξελίξεις τώρα» στο Mega η μητέρα του 19χρονου που συνελήφθη.
«Κι εμείς αυτό απορούμε, γιατί κινήθηκε η μητέρα του παιδιού, πότε κινήθηκε και γιατί βγήκε όλο αυτό τόσο μετά. Δε μας είχε πει ακριβώς κάτι. Δεν είχε θεωρήσει ότι έχει κάνει κάτι κακό. Ήταν στα πλαίσια της πλάκας μεταξύ τους. Φάρσας! Ούτε ήταν άγνωστα τα παιδιά ήταν φίλοι».
Δείτε το βίντεο:
Για την καταγγελία του ανήλικου ότι του πέταξαν αυγά και ξύδι, η μητέρα του 17χρονου λέει:
«Αυτά τα κάνουν μεταξύ τους τα παιδιά και τα αγόρια ειδικά. Αυτό ναι έχει συμβεί, μας το έχει αναφέρει».
