Συνελήφθη υπάλληλος της Βουλής για τσαμπουκά κατά αστυνομικού

1 Φεβρουαρίου, 2018 9:26 ΠΜ
More videos

Στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος προσήχθη χτες υπάλληλος της Βουλής, η οποία εξύβρισε αστυνομικό σύμφωνα με την καταγγελία.

Η εν λόγω υπάλληλος, όπως αναφέρει το bloko.gr με το αυτοκίνητό της θέλησε να περάσει από την οδό Όθωνος κάθετα την Αμαλίας, προκειμένου να μπει στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του κοινοβουλίου.

Εκεί, όμως, είχε απαγορευθεί η διέλευση, λόγω μέτρων για τη μετακίνηση επισήμου. Μετά από διαπληκτισμό με το τροχονόμο, η οδηγός εξύβρισε -σύμφωνα με πληροφορίες- τον αστυνομικό, ο οποίος ζήτησε ενισχύσεις από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Με εντολή του Φρουράρχου της Βουλής, η οδηγός οδηγήθηκε στο τμήμα.

Η υπάλληλος της διεύθυνσης προσωπικού της Βουλής επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό της από την οδό Όθωνος μέσω της Αμαλίας για να φτάσει στο πάρκινγκ.

Εκεί ένας τροχονόμος της απαγόρευσε τη διέλευση. Προκλήθηκε ένταση και η γυναίκα τον εξύβρισε αποκαλώντας τον μπαστουνόβλαχο. Πέρασε τελικά και μπήκε στο πάρκινγκ ωστόσο ο τροχονόμος είχε συγκρατήσει τις πινακίδες κυκλοφορίας και τα υπόλοιπα στοιχεία του οχήματος.

Η υπάλληλος εντοπίστηκε άμεσα και οδηγήθηκε στο Α.Τ Συντάγματος. Έγιναν προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι, η ίδια ζήτησε συγνώμη ωστόσο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για εξύβριση και απείθεια. Αφέθηκε ελεύθερη και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

[bloko] [ief]

Ακολουθήστε μας στο facebook: