Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Συνέχεια με ρωτάνε αν είμαι έγκυος»: Ενοχλημένη η Ελένη Χατζίδου, δείχνει στον...

«Συνέχεια με ρωτάνε αν είμαι έγκυος»: Ενοχλημένη η Ελένη Χατζίδου, δείχνει στον «αέρα» την κοιλιά της & απαντά

«Άδεια για να πιάσουν γεμάτα» ρίχνουν καθημερινά στην Ελένη Χατζίδου θεωρώντας πως η φουσκωμένη της κοιλιά είναι αποτέλεσμα εγκυμοσύνης.

Το ξέσπασμα που είχε η Κόνι Μεταξά στο Instagram σχολιάστηκε στο Breakfast @ Star, με την Ελένη Χατζίδου να εξομολογείται πως καθημερινά λαμβάνει κι εκείνη μηνύματα για το αν είναι έγκυος.

«Κάθε μέρα θα βρω ένα μήνυμα στο Instagram που με ρωτούν αν είμαι έγκυος. Προχθές μου έστειλε μία κοπέλα “Αχ! Χάρηκα πάρα πολύ για σένα”. Προφανώς για να πω ευχαριστώ και να πει ότι το βρήκε ότι είμαι έγκυος. Δεν είναι θέμα μόνο τα όσπρια, αλλά είναι οι πρασινάδες, τα γαλακτομικά κτλ», είπε η Ελένη Χατζίδου, η οποία σηκώθηκε για να δείξει στην κάμερα την φουσκωμένη κοιλιά της.
«Θέλω να σου πω ότι αν είμαι έγκυος, δεν θα στο πω. Όχι ακόμη, θέλω τον χρόνο μου. Καταλαβαίνεις. Έχω ανοίξει και το φερμουάρ, πες μου τώρα: θεωρείς ότι είμαι έγκυος ή ότι έφαγα κάτι στο break και με πείραξε;», πρόσθεσε.

«Μην την κάνετε αυτήν την ερώτηση, δεν είναι ωραία ερώτηση. Αν θέλουμε, θα το πούμε εμείς. Επειδή με βλέπεις λίγο να φουσκώνω, κατευθείαν με ρωτάς αυτό. Είναι αυστηρά προσωπικά και νιώθω άσχημα».

Τα πιο σημαντικά