Η συναρπαστική και ξέφρενη ζωή του 34χρονου πρίγκιπα του Ντουμπάι

6 Απριλίου, 2017 2:51 ΠΜ
More videos

Μπορεί να είναι εστεμμένος πρίγκιπας του Ντουμπάι, αλλά ο Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum (περισσότερο γνωστός απλά ως «Fazza»), είναι αναμφίβολα ο βασιλιάς του Instagram.

Ο 34χρονος επιτρέπει στα 5,1 εκατομμύρια ακολούθους του -και πάνω από 2 εκατ. στο Twitter-, να ρίχνουν μια ζηλευτή ματιά στο άκρως συναρπαστικό και χλιδάτο lifestyle που ακολουθεί καθημερινά καθώς ανανεώνει διαρκώς τις φωτογραφίες με τις περιπέτειές του.

Είναι δεύτερος γιος του σεΐχη Mohammed bin Rashid Al Maktoum, πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και εμίρη του Ντουμπάι.

Υπολογίζεται ότι η περιουσία του πατέρα του ανερχόταν το 2013 στα 13,9 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο πατέρας του τον έστεψε πρίγκιπα το 2008, και ο μεγαλύτερος αδελφός του Rashid bin Mohammed πέθανε από ανακοπή καρδιάς το 2015 σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Ο γοητευτικός πρίγκιπας, είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ντουμπάι, του Κέντρου για τον Αυτισμό, και του Αθλητικού Συμβουλίου του Ντουμπάι.

Φαίνεται όμως ότι τολμηρά και άπειρα χόμπι του τον κρατούν διαρκώς απασχολημένο- και σε φόρμα.

Σημειώστε: Skydiving, ιππασία, ποδηλασία, καταδύσεις είναι μερικές από τις ασχολίες του και αν δε σας εντυπωσιάζουν αυτά, μάθετε πως είναι δεινός φωτογράφος, λάτρης των ταξιδιών και ποιητής.