Συναγερμός για την δεκαπεντάχρονη Ασημίνα! Τα μάτια μας ανοιχτά!

13 Μαΐου, 202110:52 ΜΜ
More videos

Συναγερμός για τον εντοπισμό της 15χρονης καθώς οι μέρες περνούν και η αγωνία της οικογένειας της 15χρονης Ασημίνας κορυφώνεται.

Η 15χρονη δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ εθεάθη τελευταία φορά την 10η Μαΐου σε περιοχή του Αιγάλεω. Απο τότε εδώ και τρεις μέρες παραμένει άφαντη. Το κινητό της τηλέφωνο βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια, γεγονός που προβλημάτισε στις αστυνομικές αρχές.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε τα στοιχεία της 15χρονης μετά από αίτημα της οικογένειας που αγωνιά να εντοπιστεί σώο το νεαρό κορίτσι.

Ο πρόεδρος του οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν και ανέφερε ότι υπάρχουν υπόνοιες για αρπαγή: «Θέλουμε γρήγορα να γυρίσει σπίτι της. Οι γονείς της την αναζητούν. Έχουν πληγωθεί πάρα πολύ από αυτή τη διαδικασία. Θα θέλαμε να κάνουμε έκκληση στην ίδια αν βλέπει αυτή τη στιγμή την επικοινωνία. Σε κάποιους που γνωρίζουν, ιδιαίτερα σε κάποιες συμμαθήτριες που ενδεχομένως να γνωρίζουν γιατί υπάρχουν υπόνοιες, υπάρχουν κάποιες γνώσεις που η αστυνομία ερευνά για κάποιον άνθρωπο ενήλικο, για κάποιους ανθρώπους που ενδεχομένως έχουν εγκλωβίσει τη μικρή, σε κάποιο χώρο που δεν μπορεί εύκολα να βρεθεί» τόνισε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News