Σύμβουλος του Ερντογάν: «Ούτε ο 6ος, ούτε ο 66ος στόλος, τίποτα δεν μπορεί να μας γονατίσει»

7 Μαρτίου, 2018 7:07 ΜΜ
More videos

Εχει ξεφύγει η Αγκυρα. Τα βάζει τώρα ευθέως με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα με τον 6ο αμερικανικό στόλο που περιπολεί στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Χαρακτηριστικές είναι οι εξής δηλώσεις: «Όχι μόνο ο 6ος αλλά και ο 66ος στόλος του αμερικανικού ναυτικού να έρθει στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να γονατίσει την Τουρκία» δήλωσε ο σύμβουλος του τούρκου προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, σε εκπομπή της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης TRT.

Ο γνωστός ακραίος σύμβουλος, που έχει καταφερθεί πολλές φορές κατά της Ελλάδας λέγοντας να μην τολμήσει να πατήσει κανείς το πόδι του στα Ιμια, ξαναχτύπησε: «Όχι ο 6ος στόλος, ο 66ος στόλος να έρθει, εμάς τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Ας βγει, ας κοπιάσει, εμάς ούτε ο 6ος, ούτε ο 66ος στόλος, τίποτα δεν μπορεί να μας γονατίσει. Αυτό να μην το ξεχνάει κανείς».

«Αυτός ο λαός όταν ορθώνει το ανάστημά του, και το έχει κάνει ήδη, όταν λοιπόν το κάνει, καμία δύναμη, ούτε και παγκόσμια δεν μπορεί να τον λυγίσει. Και το λέω ως κομμάτι του τουρκικού λαού και ως κομμάτι του ισλαμικού έθνους» ανέφερε.

[in] [protothema] [naftemporiki]