Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣύμβολο τoυ στυλ: Τρέλανε τους σχεδιαστές μόδας η Παγώνη με το πολύχρωμο...

Σύμβολο τoυ στυλ: Τρέλανε τους σχεδιαστές μόδας η Παγώνη με το πολύχρωμο σακάκι της

Θετικά σχόλια συγκέντρωσε η στιλιστική επιλογή της προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη κατά τη διάρκεια της παρουσίας της, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».

Η κ. Ματίνα Παγώνη φόρεσε τα καλά της και την καλή της διάθεση και έκανε ποδαρικό στην εκπομπή ενημέρωσης του Δημήτρη Οικονόμου, του Άκη Παυλόπουλο και της Ντόρα Κουτροκόη.

Η ίδια επέλεξε ένα πολύχρωμο σακάκι για την πρεμιέρα της εκπομπής. Φυσικά η ιδιαίτερη εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη στο στούντιο με τον παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου να παρατηρεί με χιούμορ: «Αυτό είναι το καταπληκτικό σακάκι της κυρίας Παγώνη, γράφει ωραία στην κάμερα».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής σχολίασε επίσης το σακάκι της κυρίας Ματίνας Παγώνη. «Εάν κάποιος ύποπτος διαβαίνει ένα δρόμο και φοράει αυτό το σακάκι και ρωτήσει τι χρώμα σακάκι φοράει, πώς θα περιγράφει;», είπε.

«Καλή επιτυχία, καλή σεζόν, είστε και οι τρεις πολύ όμορφοι, μου αρέσει το στούντιο όπως το φτιάξετε. Είστε μακριά ο ένας από τον άλλο οπότε και κοροναϊό να έχει εδώ ο διπλανός δεν τρέχει τίποτα», είπε η κυρία Ματίνα Παγώνη.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που κάνει εμφάνιση με σακάκι υπέρπαραγωή πρίν μερικές μέρες είχε κάνει παρόμοια εμφάνιση:

Τα πιο σημαντικά