Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣυμπέθεροι από τα Τίρανα: Γέλια μέχρι δακρύων από το video με τα...

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Γέλια μέχρι δακρύων από το video με τα γυρίσματα και η εξαφάνιση του Μπουκουράν

Γέλια μέχρι δακρύων στα γυρίσματα των Συμπέθερων από τα Τίρανα, από τους ηθοποιούς. Τι θα συμβεί σήμερα με τα παράνομα ζευγάρια στο Κουδουνάρι και την guest εμφάνιση της Ελένης Γερασιμίδου;

Με guest του επεισοδίου της Παρασκευής την Ελένη Γερασιμίδου, βρισκόμαστε στο κέντρο Υγείας του Κουδουναρίου, αφού ο δήμαρχος επιμένει να πάνε εκεί για τις πρώτες βοήθειες την Αναμπέλα, την οικιακή βοηθό της Πένης, μετά το μικρό της ατύχημα στο σπίτι. Δεν έχει καταλάβει ακόμη πως η Αναμπέλα είναι ο μεταμφιεσμένος Μπουκουράν. Ο διάλογος που ακολουθεί στην αναμονή με την Ελένη Γερασιμίδου στο ρόλο συγγενή ενός ασθενή και τα τόσα δεινά που έχει περάσει, είναι επίσης ξεκαρδιστικός.

Στο σουρεάλ σκηνικό του Κουδουναρίου με τα πολλά μυστικά και τους νεόπλουτους χωρικούς, έρχεται να προστεθεί και ο διακαής πόθος του δημάρχου Περικλή Μπακλάφα να χωρίσει την γυναίκα του και να παντρευτεί την….Αναμπέλα, με την Πένη να εφευρίσκει διάφορους τρόπους για να τον αποτρέψει.

Η μεταμφίεσή του Μπουκουράν φαίνεται όμως πως τον έφερε στα όρια του και έτσι αποφασίζει να φύγει από το Κουδουνάρι και να επιστρέψει στην Αθήνα. Δεν φεύγει απλά, αλλά εγκαταλείπει εντελώς την απαρηγόρητη Πένη. Δεν δίνει κανένα σημάδι ζωής και φυσικά δεν απαντά στις κλήσεις της. ‘Οπως και στο θεατρικό ομώνυμο έργο, τώρα ξεκινά η πιο ενδιαφέρουσα πλοκή.

Γιατί η Λίζα, η κόρη του Λυκούργου και της Πένης, επιστρέφει από τις σπουδές της στο Λονδίνο για να κάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο χωριό και φέρνει μαζί της το αγόρι της, τον ‘Αλφερντ. Που μαντέψτε ποιανού γιός είναι. Μα φυσικά του Μπουκουράν. Η Λίζα προσπαθεί να πείσει τους συγχωριανούς της ότι ο ‘Αλφερντ είναι Άγγλος και όταν ο δεσμός τους σοβαρέψει, θα έχουμε την γνωριμία μεταξύ των δύο οικογενειών, μεταξύ των συμπέθερων δηλαδή. Εκεί, θα γίνει το έλα να δείς! Γιατί ο έρωτας ξαναφουντώνει όπως θα συμβεί και σε άλλα ζευγάρια στο χωριό.

View this post on Instagram

A post shared by Mega Tv (@megatvcom)

Τα πιο σημαντικά