Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Συμφωνώ να αρραβωνıαστεί η κόρn μου κι ας είναι μόνο 19 ετών»:...

«Συμφωνώ να αρραβωνıαστεί η κόρn μου κι ας είναι μόνο 19 ετών»: Η Δέσποινα Βανδή έκανε την αποκάλuψη για τη Μελίνα Νικολαΐδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια και μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Secret, στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού είναι ο αρραβώνας.

Θετική η Δέσποινα Βανδή με τον αρραβώνα της Μελίνας Νικολαΐδη

Ωστόσο, η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε χθες, Σάββατο, στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου», ότι επικοινώνησε με τον personal trainer και επιχειρηματία, ο οποίος διέψευσε πως θα γίνει αρραβώνας με την κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης διέψευσε ότι αρραβωνιάζεται τη Μελίνα Νικολαΐδη

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος «το ρεπορτάζ λέει ότι το έχουν πει στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι πολύ θετική που η κόρη της θα αρραβωνιαστεί σε ηλικία ούτε 20 ετών ακόμα. Και λέει επίσης ότι η Μελίνα Νικολαΐδη θα παίξει στο θέατρο την επόμενη σεζόν με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Εγώ σήμερα το πρωί πήρα τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη που είναι και φίλος μου και του είπα “αρραβωνιάζεσαι, παντρεύεσαι και δεν με έχεις ενημερώσει για να ραφτώ εγκαίρως;” Και μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο».

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά