Συγκλονίζουν οι εικόνες στην κηδεία του αυτόχειρα 14χρονου: «Μάκη, ζεις»

18 Μαΐου, 2022 5:17 ΜΜ
More videos

Σε εξέλιξη οι έρευνες από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να πέσει φως στα αιτία

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και συγκίνησης είπαν το τελευταίο αντίο, συγγενείς και φίλου του αδικοχαμένου Μάκη, στον Ιερό Ναό του κοιμητηρίου στους Αγίους Αναργύρους. Οι φίλοι του που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 14χρονος αυτοκτόνησε, έβαλαν σε ένδειξη πένθους λευκά μπλουζάκια ενώ κρατούσαν στα χέρια τους λευκά λουλούδια.

Οι χαροκαμένοι γονείς του αυτόχειρα, βαθιά συντετριμμένοι, συνόδευσαν το παιδί τους στην τελευταία του κατοικία.

«Τον κορόιδευαν για τα κιλά, οι καθηγητές ήξεραν» λένε οι συμμαθητές του 14χρονου. «Μάκη ζεις, σ’ αγαπούσαμε και θα σ’ αγαπάμε για πάντα» ήταν το συγκινητικό μήνυμα πάνω στα στεφάνια.

Το 14χρονο αγόρι αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του, στα Κάτω Πατήσια. Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι έβαλε τέλος στη ζωή του με τη ζώνη του. Έκανε μια θηλιά και κρεμάστηκε από την κουκέτα του κρεβατιού του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι το έφηβο αγόρι είχε υποστεί άγριο bullying από κάποια παιδιά του σχολείου, κάτι που τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που κλήθηκε και ο διευθυντής της σχολικής μονάδας για να καταθέσει. Σύμφωνα με γονείς και μαθητές τόσο ο διευθυντής όσο και καθηγητές γνώριζαν τον εκφοβισμό που δεχόταν ο 14χρονος.