Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣυγκλονίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Κάθε μέρα μου κάνουν ζημιά τα social media»

Συγκλονίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Κάθε μέρα μου κάνουν ζημιά τα social media»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη στο SPORT24 όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις αλλά και δηλώσεις που έχει κάνει παλιότερα καθώς έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά

«Υπήρξε υπερβολή εκ μέρους εκείνων που το εισέπραξαν. Υπάρχουν πολλές εκδοχές γι’ αυτό που είπα κι εγώ το πιστεύω και το στηρίζω μέχρι και τώρα. Εμένα μου αρέσει πολύ η ποιότητα και σαν πρέσβης της χώρας μου θέλω να φανεί αυτή η ποιότητα και στη χώρα μου», σημείωσε για την περιβόητη ανάρτηση.

Κια συνέχισε μιλώντας για τα social media: «Κάθε μέρα μου κάνουν ζημιά. Δεν ήμουν ποτέ κατά του εμβολιασμού και δεν ξέρω πώς και γιατί, αλλά ένας δημοσιογράφος πήρε κάποια λόγια από αυτά που είπα και τα παράφρασε.

Έγινε δυσφήμιση χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Πιστεύω πως οποιοδήποτε άνθρωπος νιώθει ότι η υγεία του δεν βρίσκεται στα καλύτερά της πρέπει να πάει να εμβολιαστεί, οπότε ναι είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πιστεύουν οι άνθρωποι».

Δείτε το βίντεο:

«Βίωσα τον ρατσισμό στο πετσί μου»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιταλική La Stampa έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρατσισμό που δέχθηκε την περίοδο της κρίσης καθώς και στην κριτική που του έχει ασκηθεί ανά καιρούς.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε σε μία κίνηση ανθρωπιάς για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Έζησα στην περίοδο που η κρίση ήταν πολύ άσχημη, η Ελλάδα ζούσε στο χάος και αυτό παρέσυρε και μένα, έτσι λειτουργεί ο ρατσισμός.

Βίωσα τον ρατσισμό στο πετσί μου, αλλά αυτό μου έδωσε και τη δύναμη να σπάσω αυτά τα στερεότυπα, αυτές οι προσβολές που δεχόμουν για την καταγωγή μου με έκαναν να θέλω να δείξω ποιος πραγματικά είμαι και τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε οι Έλληνες.

Η οικονομική κρίση ήταν μια αποτυχία των πολιτικών, όχι του λαού. Αφού η Ελλάδα ήταν σε ένα χάλι, τότε έτσι ήμουν και εγώ στα μάτια τους. Και για όσους με κατηγορούν ότι δεν με ένοιαζε επειδή έπαιζα τένις, ήταν πολύ δύσκολη εκείνη η εποχή για μένα και με δίδαξε να μην κρίνω αυθαίρετα τους ανθρώπους.

Συνήθως, όταν κάτι πάει στραβά ξεσπάμε στους λάθος ανθρώπους, δεν εστιάζουμε σ’ αυτούς που πραγματικά προκαλούν το πρόβλημα. Είναι μια κακή συνήθεια που όλοι θα έπρεπε να ξεφορτωθούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

tsitsipas synenteuksi

Τα πιο σημαντικά