Συγκλονίζει ο πατέρας του Mad Clip: «Του έλεγα αγόρι μου πρόσεχε είδες τι έγινε με τον Παντελίδη»

7 Σεπτεμβρίου, 2021 8:14 ΜΜ
More videos

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει από την προηγούμενη Πέμπτη η είδηση για τον θάνατο του Mad Clip.

Ο γνωστός τράπερ έφυγε από την ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε στην παραλιακή.

Το μεσημέρι της Δευτέρας στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου τέλεστηκε η κηδεία του Mad Clip, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην εκκλησία για να τον αποχαιρετήσει.

Η οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα του Mad Clip είναι συγκλονισμένα και ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον χαμό του.

Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «T-Live», προβλήθηκε ένα βίντεο με τα πρώτα λόγια του πατέρα του τράπερ, μετά την κηδεία του.

«Ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός έτρεχε και στην Κύπρο σε αγώνες και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα όπως την είχε και ο πατέρας του δηλαδή εγώ. Από εκεί και πέρα επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιος μου, το οδηγείς με τα χέρια, αυτό έκανε και ο γιος μου. Όσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων καταλαβαίνουν τι θα πει αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή εάν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα. Όταν γλιστράει ο ένας τροχός φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει. Τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ο γιος μου, όταν πήγαινε στα λιμανάκια Βουλιαγμένης, και οδηγούσαμε και μαζί πολλές φορές. Ήθελε να μου δείξει το αυτοκίνητο το παλικάρι μου και εγώ του έλεγα “αγόρι μου μην οδηγείς έτσι δεν είναι καλό πήγαινε σε μια πίστα”. Ήταν το χόμπι του ήθελε να ξεφεύγει κατά αυτόν τον τρόπο. Ξέρω ότι είναι πολύ κακό δηλαδή… δεν είναι καλό παράδειγμα αυτό για τη νεολαία και για τον κόσμο. Του έλεγα “αγόρι μου πρόσεχε είδες τι έγινε με τον Παντελίδη”, του το έφερνα ως παράδειγμα για να προσέχει. Επίσης στο συγκεκριμένο μέρος 9 στις 10 φόρες ποτίζεται το γκαζόν ο δρόμος σίγουρα γλιστρούσε πολύ πριν, όχι εκεί που έστριψε άρα είναι πιθανό να είχε πάρει νερό ο δρόμος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Mad Clip.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.