Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου ντελιβερά που σκοτώθηκε σε τροχαίο

5 Σεπτεμβρίου, 2022 4:22 ΜΜ
More videos

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο Ωρωπός, μετά το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα ένα 17χρονο ντελιβερά. Ο νεαρός ξεψύχησε στην άσφαλτο, όταν χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό. «Όταν ήρθα το παιδί μου είχε φύγει», είπε ο πατέρας του με δάκρυα στα μάτια.

Συγκλονίζει ο πατέρας του 17χρονου μαθητή Λυκείου και ντελιβερά που «έφυγε» σε τροχαίο δυστύχημα στον Ωρωπό. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιέγραψε τη στιγμή που έφτασε στο σημείο:

«Το μόνο πράγμα που θυμάμαι είναι που ρωτούσα τον κόσμο πού είναι το παιδί μου. Όταν έφτασα στο σημείο τον είχαν πάρει στο νοσοκομείο», είπε με τρεμάμενη φωνή και πρόσθεσε ότι το παιδί του φορούσε κράνος και δεν έκανε καμία παρανομία.

Ήταν τόσο καλό παιδί. Δούλευε για να βοηθάει. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί.

Το μοιραίο τροχαίο σημειώθηκε έξω από τις Παλιές Φυλακές, όταν ο οδηγός αυτοκινήτου φέρεται να μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρούστηκε με τη μηχανή του 17χρονου.

Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός του οχήματος εξαφανίστηκε. Λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ισχυριζόμενος πως αυτός οδηγούσε. Ωστόσο σύντομα ανακάλεσε και στο τμήμα εμφανίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε την τραγωδία. Διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο άτυχος Βασίλης που πήγαινε σχολείο και δούλευε για να βοηθάει οικονομικά την οικογένειά του κατέληξε το πρωί. Στο σημείο του τροχαίου, φίλοι και συγγενείς του 17χρονου άφησαν λουλούδια για να του αποτίσουν φόρο τιμής, ενώ ο πατέρας του έχτισε με τα χέρια του ένα εκκλησάκι. 

Δείτε το βίντεο: