Συγκλονίζει ο πατέρας του 14χρονου Βαγγέλη Τσάκωνα που σκοτώθηκε στη διώρυγα της Κορίνθου

9 Ιανουαρίου, 2022 9:52 ΜΜ
More videos

Όλη η Ελλάδα θυμάται τον τραγικό θάνατο που βρήκε ο 14χρονος Βαγγέλης Τσάκωνας στη διώρυγα,πριν 1,5 χρόνο σχεδόν, όταν γλίστρησε καθώς έπαιζε με τους φίλους του και έπεσε από ύψος 60 μέτρων στο κενό με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Yπενθυμίζεται ότι το ανήλικο παιδί, φέρεται ότι έκανε βόλτα με το ποδήλατο, στην περιοχή Γαλότα των Ισθμίων,παρέα με άλλους συνομήλικους, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το 14χρονο αγόρι γλίστρησε με το ποδήλατο και έπεσε από ύψος 60 μέτρων στο κανάλι του Ισθμού.

Εκτοτε κανείς δεν απολογήθηκε, κανείς δεν ανέλαβε την ευθύνη την ώρα που ένα παιδί, μόλις 14 ετών έχασε τραγικά τη ζωή του.

Παρότι ο οικισμός κατοικείται από μόνιμους κατοίκους, οικογένειες με μικρά παιδιά, που παίζουν αμέριμνα, στα οικόπεδα της ΑΕΔΙΚ, παραμένουν αφύλακτα, χωρίς σήμανση, χωρίς περίφραξη ακόμα και σήμερα, παρά τις εξαγγελίες, παρά τις υποσχέσεις, παρά το θάνατο του μικρού αγοριού.

Ο Βαγγέλης Τσάκωνας θα γινόταν 16 χρονών.. Θα είχε γενέθλια..

Οι γονείς του άτυχου παιδιού έχτισαν στο σημείο που εχασε τη ζωή του, ένα εικονοστάσι …το καντηλάκι του είναι αναμμένο, θυμίζοντας στους περιπατητές τον τραγικό και άδικο θάνατο ενός μικρού παιδιού..

Ο πατέρας του ανέβασε ένα vιdeo για τα γενέθλια του παιδιού του, που ραγίζει καρδιές…