Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης 19χρονης Θάλειας – «Κυνηγούσε το πεπρωμένο της»

7 Σεπτεμβρίου, 2022 10:11 ΜΜ
More videos

Για τα όνειρά του παιδιού του, που έκανε τα πάντα για να ταξιδέψει κάτω από τη σημαία του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί το παρθενικό του ταξίδι μίλησε ο πατέρας της άτυχης Θάλειας.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης ναυτικής δοκίμου αποκάλυψε στην κάμερα του Live News τα σχέδια που έκανε η κόρη του, υπογραμμίζοντας ότι ήταν ανυπόμονη για το πρώτο της ταξίδι.

«Ήταν γεμάτη ενέργεια γι’ αυτό το ταξίδι. Το τελευταίο της ταξίδι. Το τελευταίο… Είναι πολύ δύσκολο να το δεχτείς αυτό» ανέφερε ο πατέρας της 19χρονης, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως το παρθενικό ταξίδι της κόρης του με το Πολεμικό Ναυτικό θα ήταν ταυτόχρονα και το τελευταίο της.

«Δεν ήταν απλά το όνειρό της. Ήταν το πεπρωμένο της» σημείωσε ο Στέλιος Κορδάμπαλος, προσθέτοντας: «Λες και κυνηγούσε το πεπρωμένο της, λες και όλα πηγαίναν στο να μην πάει προς αυτήν την κατεύθυνση κι όμως εκείνη είχε επικεντρωθεί εκεί».

Η Θάλεια, έδωσε πανελλήνιες δύο φορές για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της και να μπει στην σχολή ναυτικών δοκίμων.

«Όχι ήταν ανένδοτη σε αυτό το κομμάτι. Λέει «όχι μπαμπά θέλω να ξαναδώσω». Έδωσε το κορίτσι μου, πέρασε έγραψε καλύτερα. Πήγε στην σχολή Ευέλπιδων. Πήγε τον πρώτο μήνα. Περνούσε καλά, έκανε φίλους αλλά στον μήνα πάνω της ήρθε ειδοποίηση ότι είναι επιλαχούσα δόκιμος. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Με έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο. «Μπαμπά πάρ’ τους τηλέφωνο, θέλουν να με κρατήσουν εδώ στην Ευελπίδων. Πάρ’ τους τηλέφωνο». Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά της. Αυτό ήταν που ήθελε πάντα» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο: