Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣυγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν γνώρισα ποτέ τον βιολογικό μου πατέρα»

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν γνώρισα ποτέ τον βιολογικό μου πατέρα»

«Όταν η μητέρα μου έμεινε έγκυος σε εμένα, ο βιολογικός μου πατέρας εξαφανίστηκε, ήταν φυγόπονος» δηλώνει ο ηθοποιός

Την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε στο πλατό του «Στούντιο 4» και έκανε λόγο για πρώτη φορά για την ιστορία της οικογένειάς του και τα παιδικά του χρόνια.

«Ο βιολογικός μου πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου ερήμην της και όταν έμεινε έγκυος, εξαφανίστηκε, ήταν φυγόπονος. Εγώ δεν τον γνώρισα ποτέ. Όταν ήμουν στα 12, η μαμά μου παντρεύτηκε τον Σταρόβα και πήρα το όνομά του. Παντρεύτηκε για να γλιτώσει το κοινωνικό… Η μαμά μου και η γιαγιά μου έπαιρναν μία μπανάνα, την έτρωγα εγώ κι έτρωγαν αυτές τις φλούδες. Μου έλεγαν ιστορίες δίπλα στην ξυλόσομπα.

Μεγάλωσα σαν πασάς, δεν μου έλειψε τίποτα. Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά του. Με τον βιολογικό μου πατέρα η μάνα μου δεν ήθελε να έχει καμία επαφή. Την είχαν προσεγγίσει πολλοί από το χωριό του πατέρα μου για να διεκδικήσει πράγματα, επειδή ήταν ευκατάστατος. Παρόλα αυτά, η μάνα μου δεν δέχτηκε ποτέ τίποτα. Λαγαρίας ήταν το πατρικό της μαμάς μου και Κασάπογλου του βιολογικού μου πατέρα»αποκάλυψε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ:

Τα πιο σημαντικά