Συγκλονίζει η ιστορία του 17χρονου Αλέξανδρου που βρέθηκε νεκρός στη Θεσσαλονίκη

3 Μαρτίου, 2018 11:46 ΠΜ
More videos

Το εφιαλτικό σενάριο της οικογένειας επαληθεύθηκε. 10 ημέρες από την εξαφάνισή του, ο 17χρονος Αλέξης βρέθηκε νεκρός, μέσα στο ίδιο το  νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους δύο μήνες.

Σε αυτό το σημείο, πίσω από την περίφραξη βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος Αλέξης. Το παιδί βρήκε ένας περίοικος όταν έβγαλε τα σκυλιά του βόλτα. Αμέσως ειδοποίησε τον φύλακα του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης στο Ασβεστοχώρι, καθώς το σημείο αυτό είναι το πίσω μέρος του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR:

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά.

Πώς είναι δυνατόν να μην τον έχουν εντοπίσει οι  ίδιοι οι υπάλληλοι του νοσοκομείου;

Ήταν μέρες εκεί; 

Μήπως ο θάνατός του προήλθε από το ψύχος;

Ο Αλέξης συνήθιζε να φεύγει και να περιφέρεται ως κυνηγημένος, όπως λένε πληροφορίες,  στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.  Όμως πάντα επέστρεφε στο νοσοκομείο. 

«Σπάνια ανέβαινα από εδώ, σήμερα αποφάσισα να έρθω με τα σκυλιά μου, είδα κάτι πήγα κοντά κατάλαβα ότι ήταν ο νεαρός… πού να τον βρουν εδώ έχει πυκνή βλάστηση όπως βλέπετε είναι βουνό», λέει ο Ιγνάτιος, ο άνθρωπος που τον βρήκε.

Ο 17χρόνος Αλέξανδρος Τανίδης, το τελευταίο διάστημα μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο. Παιδί χωρισμένων γονιών, προσπαθούσε με την βοήθεια της μεγαλύτερης αδερφής του να σταθεί στα πόδια του. Ήταν αυτή, που παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα αδέρφια της, πάλευε να τον βοηθήσει.

Η αδερφή του τον έπεισε να νοσηλευτεί, όχι μόνο για να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που είχε, αλλά και για να βρει στέγη και λίγη θαλπωρή. 10 ημέρες τώρα τα ίχνη του είχαν χαθεί. Κανείς δεν ξέρει.

Γύρισε ξανά στο νοσοκομείο;

Και αν γύρισε γιατί δεν έμεινε;

Τον πρόδωσαν τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και έμεινε αβοήθητος στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείο;

Η Ιατροδικαστής θα ρίξει φως για τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Το σίγουρο είναι ότι ένα εφιαλτικό ερώτημα θα βασανίζει τα αδέρφια του. Θα είχε σωθεί ο Αλέξης, αν βρισκόταν ένα ίδρυμα να τον αγκαλιάσει;

Ο επίλογος θα δοθεί σε λίγες ημέρες στα νεκροταφεία της Περαίας στη Θεσσαλονίκη.

[star]

Ακολουθήστε μας στο facebook: