Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣυγκλονίζει η Ολυμπία Κρασαγάκη για τη μάχη με τον καρκίνο: «Το κατάλαβα...

Συγκλονίζει η Ολυμπία Κρασαγάκη για τη μάχη με τον καρκίνο: «Το κατάλαβα στον ύπνο μου, κανείς δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο σου»

Η Ολυμπία Κρασαγάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά και μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η επιτυχημένη φωτογράφος αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και το πώς την αντιμετώπισε.
«Ήθελα να μοιραστώ την περιπέτεια της υγείας μου, ενώ είναι κάτι που δεν το λένε πάρα πολλοί. Γνωρίζω πολλές γυναίκες που το κρατούν μυστικό ακόμη και στις ίδιες τις οικογένειές τους. Θέλω να μοιράζομαι τις χαρές και τις λύπες μου οπότε δεν μπορούσα ούτε να το κρύψω ούτε να το κρατήσω κρυφό απέναντι στους ανθρώπους που θα συνεργαζόμουν. Δεν ήθελα να λέω ψέματα, ένιωσα μια ανακούφιση με το να το αποκαλύψω» εξομολογήθηκε η Ολυμπία Κρασαγάκη.

«Μπορεί να έρθει ξαφνικά στη ζωή μας εκεί που δεν το περιμένεις. Στον ύπνο μου το κατάλαβα, ήταν σαν να με τσίμπησε κάποιος και ξύπνησα και ένιωσα κάτι στο στήθος. Έκανα εξετάσεις και το βρήκαμε. Να μην νιώθεις μόνος σου στον πόνο σου είναι πολύ σημαντικό. Τον πόνο σου δεν μπορεί κανείς να τον νιώσει, είσαι μόνο εσύ. Μπορείς να το μοιραστείς αλλά ο άλλος δεν μπορεί να νιώσει πόσο πονάς» αποκάλυψε η καταξιωμένη φωτογράφος.

«Δεν ξέρω αν βρήκα εύκολα αυτή την δύναμη. Μπορεί να δω ένα λουλουδάκι στον δρόμο και να πω τι όμορφο είναι και να πάρω από εκεί δύναμη. Δεν συζητώ βεβαίως και από τους δικούς μου ανθρώπους, το παιδί μου» εξομολογήθηκε η Ολυμπία Κρασαγάκη.

Τα πιο σημαντικά