Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΡαγίζει καρδιές η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα: «Δεν αντέχω τη ζωή μου...

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα: «Δεν αντέχω τη ζωή μου χωρίς εκείνον»

«Μου έφαγαν το παιδάκι μου οι Αλβανοί»

Ραγίζει καρδιές ο πόνος της μητέρας του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών κομάντο το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, όταν σήκωσε την ελληνική σημαία σε νεκροταφείο πεσόντων στο χωριό Βουλιαράτες του Αργυροκάστρου. 

«Πώς θα κάνω εγώ κουράγιο; Κωνσταντίνε μου, λεβέντη μου, καρδιά μου, σ’ έφαγαν οι Αλβανοί ζωή μου», μοιρολογούσε η μητέρα του 35χρονου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι ο γιος της είναι νεκρός.

7082befc18af3fa2d13e2c7eaf1b22ef

«Δεν έχω ψυχή, δεν έχω κουράγιο. Γιατί να μου το σκοτώσουν το παιδί μου; Γιατί τον λεβέντη μου; Μας διέλυσαν. Μου το ΄φαγαν το παιδί μου οι Αλβανοί. Δεν ήθελαν ελληνική μειονότητα. Είχε χαρά το παιδί να στολίσει το σχολειό για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, για τους ήρωες. Μου το ‘φαγαν το παιδάκι μου, τη ζωή μου. Δεν τη θέλω τη ζωή μου χωρίς τον Κωνσταντίνο. Δεν αντέχω», δήλωσε με λυγμούς και την ανάσα της να κόβεται από τα δάκρυα και τον αβάσταχτο πόνο.

Οι δύο αδελφές του Κωνσταντίνου οι οποίες μένουν μόνιμα στην Αθήνα έφτασαν στους Βουλιαράτες τη νύχτα της Κυριακής προκειμένου να συμπαρασταθούν στη μητέρα τους, η οποία έως χθες το βράδυ δεν ήξερε πως το παιδί της είναι νεκρό, όπως αποκάλυψε η ρεπόρτερ του Star, Μαίρη Τζώρα, που βρίσκεται στους Βουλιαράτες και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

c24f1eae4f515c9ee1fc1c2477bd611a 1

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι και μια ακόμα στο στήθος πιθανότατα από τα όπλα ελεύθερων σκοπευτών της αλβανικής αστυνομίας.

Προβληματισμό τέλος προκαλεί η απάντηση του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, όπου χαρακτηρίζει τον 35χρονο Κωνσταντίνο Κατσίφα, “εξτρεμιστή” και καλεί την ελληνική πλευρά να ευχαριστεί τον Θεό που καμιά αθώα ζωή δε χάθηκε από την εξτρεμιστική του ανοησία.

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά