Συγκλονίζει η μαρτυρία του Βασίλη για διάσημο θεατράνθρωπο – Τον μήνυσε για βιασμό και αποπλάνηση στα 15 του

18 Φεβρουαρίου, 202110:23 ΠΜ
More videos

Ο Βασίλης ήταν καλεσμένος στα Μεσάνυχτα και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην Ελεωνόρα Μελέτη. Ο Βασίλης έχει καταθέσει μήνυση σε γνωστό θεατράνθρωπο με την κατηγορία ότι έπεσε θύμα βιασμού και αποπλάνησης, μόλις στα 15 του χρόνια, από τον φερόμενο ως θύτη. Τον καταγγέλλει συγκεκριμένα, για βιασμό, ασέλγεια και κακοποίηση ανηλίκου.

“Είναι κάτι το οποίο περίμενα πολλά χρόνια για να το κάνω (τη μήνυση). Μένω στο εξωτερικό. Αλλά αυτή την περίοδο είμαι στην Ελλάδα. Ήθελα πρώτα να πάει η υπόθεση μέσω δικαιοσύνης γιατί αυτή επιζητώ”, είπε ο Βασίλης στην εκπομπή… ξεκινώντας την συγκλονιστική αφήγησή του.

“Ήμουν ευαίσθητο παιδί. Είχα δεχθεί μπούλινγκ στο σχολείο. Ήμουν περισσότερο θηλυπρεπής. Είχα καταλάβει την σεξουαλικότητά μου. Στα 15 μου ήθελα να προετοιμαστώ για την δραματική σχολή. Το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός.

Πήγα λοιπόν σε μια παράσταση και ο γνωστός θεατράνθρωπος με κοιτούσε από τη σκηνή και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Κολακεύτηκα. Όταν τελείωσε η παράσταση, πήγαμε στο καμαρίνι του που ήταν μαζί με άλλο ένα ηθοποιό. Με είδε, με φώναξε και μου λέει κάτσε δίπλα μου. Εκείνη την ώρα ένιωσα ξεχωριστός. Το μυαλό μου άρχισε να φαντάζεται ότι με ξεχώρισε ένα ηθοποιός μέσα από πολλά παιδιά.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News