Συγκλονίζει η μάνα του Καραϊβάζ για τους εκτελεστές: «Τους συγχωρώ, το ίδιο θα έκανε και το παιδί μου»

12 Απριλίου, 2021 4:28 ΜΜ
More videos

Σοκαρισμένη η αδερφή του δολοφονημένου δημοσιογράφου: «Έναν τον είχα και τον είχα στήριγμά μου»

Μέσα στον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να βιώσει μια μάνα, αυτόν του να θρηνεί τον χαμό του παιδιού της που δολοφονήθηκε από τα χέρια εκτελεστών, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ προκαλεί ρίγη συγκίνησης με τη στάση και το ήθος της.

Καταρρακωμένη και με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του μάχιμου δημοσιογράφου που αφιέρωσε τη ζωή του στο αστυνομικό ρεπορτάζ και στην αποκάλυψη της αλήθειας, συγκινεί μιλώντας στην κάμερα του Tlive.

Ευχή της πονεμένης μάνας, να μην υπάρξει άλλο θύμα: «Όποιο δάχτυλο κι αν κόψεις, πονάει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να προσέχετε παιδιά μου, να προσέχετε. Η τελευταία μάνα να ήμουν εγώ… Κανέναν άλλο να μη βλάψουνε. Το ίδιο θα έκανε και το παιδί μου. Τους εκτελεστές του θα τους συγχωρούσε το παιδάκι μου… Άλλο παιδί να μην πειράξουνε… Παρακαλώ την Παναγίτσα» είπε η χαροκαμένη μάνα του δημοσιογράφου.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου» λέει η αδερφή του

Σοκαρισμένη από την άγρια δολοφονία του αδερφού της, η αδερφή του Λίτσα περιγράφει στην εκπομπή ότι έχασε το στήριγμα της, το στήριγμα όλης της οικογένειας: «Έναν τον είχα και τον είχα στήριγμά μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ό,τι πρόβλημα κι αν είχα, έπαιρνα τον Γιώργο και το συζητούσα» ανέφερε και περιέγραψε τα δύσκολα παιδικά χρόνια μέσα στη φτώχεια αλλά και τον μόχθο των γονιών της να μη λείψει τίποτα στα παιδιά τους: «Ήταν πάρα πολύ δοτικός. Τα παιδικά μας λόγια ήταν λίγο φτωχικά, οι γονείς μας παλεύανε για εμάς, να μεγαλώσουμε με τα καλύτερα εκείνης της εποχής».

Περιγράφοντας τον χαρακτήρα του αδερφού της, η αδερφή του Καραϊβάζ κάνει λόγο για ένα παιδί χαμηλών τόνων που βοηθούσε την οικογένειά του και λάτρευε το διάβασμα: «Ο Γιώργος ήταν ένα ήσυχο παιδί, χαμηλών τόνων. Ο πατέρας μου είχε μια μονάδα με ζώα, ο Γιώργος βοηθούσε τον πατέρα μου. Αντί να πάρει, όμως, ψωμί στο σακί του, έπαιρνε τα βιβλία του. Και παντού είχε βιβλία, διάβαζε πάρα πολύ» ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια, ο Καραϊβάζ ο οποίος δεν μιλούσε ποτέ για τις υποθέσεις που αναλάμβανε, ήταν πολύ κοντά στο να «ξεσκεπάσει» κάποιους και το τελευταίο διάστημα έδειχνε προβληματισμένος.