Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΣυγκλονίζει η Κρίστη Παπαδοπούλου – «Έπεσαν τα μαλλιά μου, φορούσα μαντήλι και...

Συγκλονίζει η Κρίστη Παπαδοπούλου – «Έπεσαν τα μαλλιά μου, φορούσα μαντήλι και περούκα»

Η Κρίστη Παπαδοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Βαλς με 12 Θεούς» έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση σε συνέντευξή της μιλώντας στη μάχη της με τον καρκίνο.

Ήμουν 13 χρονών και από τύχη βρήκαν έναν καρκίνο στον ώμο. Ήταν σπάνιο, δηλαδή ένα άλλο παιδάκι τότε από αυτό είχε πεθάνει. Από τότε ξεκίνησα κανονικά χημειοθεραπείες, 13 κύκλους, για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήταν πολύ δύσκολο. Έπεσαν τα μαλλιά μου, τα φρύδια μου, οι βλεφαρίδες μου, τα νύχια μου. Φορούσα μαντήλι ή περούκα στο σχολείο και μου την έβγαζαν γιατί τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν. Ένα είδος μπούλινγκ ίσως στην εποχή μας.

Με στήριξαν η μαμά, ο μπαμπάς, η γιαγιά, ο αδελφός μου που ήταν πολύ μικρούλης τότε. Ήταν πραγματικά όλοι πολύ εκεί. Νομίζω ότι αυτό μας ένωσε πάρα πολύ. Ήταν δύσκολο αλλά για κάποιο λόγο ήμουν πολύ έντονη προσωπικότητα. Δηλαδή όταν έμαθα ότι θα πέσουν τα μαλλιά μου, είχα πάει στην κομμώτρια και της ζήτησα να μου τα ξυρίσει γιατί δεν μπορούσα να βλέπω τα παιδάκια στο νοσοκομείο που έχαναν μαλλιά», δήλωσε στην εκπομπή «Love it».Τα πιο σημαντικά