Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θυμάμαι τα συναισθήματα, τον πόνο, τον φόβο. Μου λείπει η ξεγνοιασιά και η ρουτίνα»

5 Ιουνίου, 20236:57 ΜΜ

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και συγκίνησε με αφορμή τα τρία χρόνια που έχουν περάσει από τη φονική επίθεση που δέχθηκε με το βιτριόλι.

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου τρία χρόνια μετά την επίθεση

«Τα θυμάμαι όλα αρκετά καθαρά ακόμα. Πιο πολύ θυμάμαι θα συναισθήματα, τον πόνο, τον φόβο, τις μικρές μυρωδιές, τις αφορμές. Αμέσως έρχονται σαν πλημμύρα. Ο ύπνος μου είναι αρκετά ήρεμος, βέβαια αυτό μου πήρε αρκετό καιρό να το φτιάξω. Είχα φόβο, εφιάλτες. Έχω περάσει πολλές φορές από το σημείο, είναι ένα σημείο που που η ζωή μου χωρίστηκε στα δύο, στο πριν και το μετά. Μου λείπει η ξεγνοιασιά και η ρουτίνα, που τότε δυσανασχετούσα με την καθημερινότητα” είπε.

Πόσα χειρουργεία έχει κάνει μέχρι σήμερα;

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχω κάνει 20 χειρουργεία. Δεν ξέρω πόσα θα κάνω ακόμα»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγήκε νικήτρια και έχει κάθε λόγο να γιορτάζει: «Κάθε τέτοια μέρα βρίσκω λόγους να το γιορτάζω. Την πρώτη φορά ήμουν αγχωμένη για το πώς θα βιώσω εκείνη τη μέρα. Έχω να γιορτάσω επειδή ζω, το ότι τα έχουμε καταφέρει και τα πράγματα πάνε καλύτερα. Κάναμε πάρτι στην παραλία, χορέψαμε, τραγουδήσαμε. Του χρόνου θα κάνω ένα μεγάλο πάρτι και είστε όλοι καλεσμένοι».
Τέλος, όσον αφορά την Έφη Κακαράντζουλα, τη γυναίκα που της επιτέθηκε πριν από τρία χρόνια, η Ιωάννα Παλιοσπύρου τόνισε: «Δεν σκέφτομαι πώς θα είναι αν τη δω έξω, θα το διαχειριστώ εκείνη τη στιγμή. Δεν υπάρχει γιατί δέχτηκα την επίθεση με το βιτριόλι».
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News